onsdag 26 december 2012

Jag sprängs snart...

Trots en förkylning från helvete där snoren runnit, huvudet har känts dubbelt så stort och med knappt någon smak. Har jag ändå vräkt i mej av allt vad gottigheter heter denna julen... Jag har verkligen VRÄKT i mej och trots att julmaten har sprutat ut ur mina öron har ändå handen tagit de där jäkla chokladbitarna som är sååå onödiga. Proppat in dem i munnen och sköljt ner med mängder av julmust och en del vin...
Trots att jag legat halvedeckad i soffan så har ändå ett sug tagit hårt om min kropp... "Normala" människor brukar ju tappa aptitet för mat och sötsaker när de är sjuka, men nej icke jag. Jag bara stoppar och äter hur och när som helst...
Men snart börjar mitt nya liv igen, jag lovar! Nu är det banne mej inte bara snack, utan nu är det full sanning!
Efter nyår ska jag ta tag i mitt liv igen och då jäklar är det stop med både socker och många kolhydrater och så ska även min älskade löpning in i mitt liv igen! En anmälan ska göras till ett lopp, japp för då måste jag träna och som den sanna tävlingsmänniska jag är så kommer jag ju så klart att träna utav bara den, allt för att vinna;-)
Ja jag vet att man inte ska vänta så länge med att ta tag i sitt liv. Kanske inte dra ut det så mycket... Men jag vet att dessa mellandagar kommer att bli svåra att "hålla igen" och då är det bättre att jag tillåter mej att äta vad jag vill och fixa med mitt "nya" liv efter nyår;-)
Jag har 6 kilo (om jag nu inte har gått upp en herrans massa kilo nu dessa dagar) och mitt mål är att gå ner dom där jäkla 6 kilona till sommaren!!!
Jag kommer förmodligen att blotta min hemska kropp och visa upp min tjocka mage här på bloggen. Japp allt för att jag ska bli taggad och peppad att vinna över mej själv att gå ner dessa ätarkilo som jag lagt på mej!
Har sett massor av peppbilder på nätet som Olga Rönnberg lagt ut och allt är banne mej möjligt bara man vill;-) Även jag kan få rutor på magen, även om jag knappt tror att det är sant....
Dagens middag intogs hos svärmor! En lyxig 3 rätters, med så klart fika efteråt;-) Gott var det vill jag lova och jag frossade även där;-)
Nu ska jag ta min sockerstinna/förkylda/fettiga kropp och krypa ner och se på TV! Guuud va jag älskar att vara långledig!;-)

2 kommentarer:

  1. Jag kan meddela att jag numer är tjockare än tomten....

    SvaraRadera
  2. Jag har kört med Olga i tre månader och tycker det är jättebra, korta roliga träningsprogram. Bra upplägg på maten. Sista månaden har kantats av diverse sjukdomar och ett nytt jobb som tar mer energi an jag trodde, ja du vet ju själv hur det är när man är ny på jobbet. Ska iallafall köra en månad till med Olga, hoppas bara jag får vara frisk så jag kan träna./ skånekullan

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!