torsdag 6 december 2012

Äppelkinder!

Dagens morgonpromenad var alldels fantastisk! Snön hade fallit under natten och det krispade så där härligt under skosulorna! Vinden och kylan bet i mina kinder så att de blev som små söta äppelkinder!
Det är verkligen mumma för själen att ta morgonpromenader! Alldeles tyst ute och man kan låta alla miljoner tankar dansa runt i huvudet, rena meditationen!
Jag blir så glad och pigg efter mina små promenixer som ger mej så mycket energi hela dagen lång!
Imorse var det som sagt så där extra härligt med all snö som kom från himlen och när man såg alla fina stjärnor och stakar som lyste överallt!
Jag blev grymt imponerad av en som kom och joggade med lätta steg i den dm tjocka snön! Klockan var då 5:30 och då hade denne redan gjort sitt pass, imponerande! Kanske kan jag oxå få till såna rundor, men jag väntar nog tills våren.;-) Ja för nu är det alldels för halkit. Funderar starkt på att skaffa mej broddar till skorna. Går och spänner mej värre än en tant när jag går och det resulterar i onda benhinnor...:-/
Idag skulle Douglas ha varit hos läkaren för kontroll av sin mage... Av bokat givetvis pga av magsjuka, så nu får vi vänta lite till... Men det positiva är, att han knappt haft ont i sin mage sedan dom där dagarna!

3 kommentarer:

 1. Ja, jag ska också börja med morgonpromenader. Enda stunden som jag kan smita iväg innan sambon far iväg på arbete. Så tack för en god idé!

  SvaraRadera
 2. God eftermiddag!


  Jag heter Jonathan Schiess och jag jobbar på NetBooster (www.netbooster-agency.se). Vi hjälper våra kunder med att förbättra sin synlighet på internet genom att bland annat annonsera för dem på olika bloggar och hemsidor.

  Just nu arbetar vi med byggvaruhuset K-rauta (www.k-rauta.se) och vi undrar om det kunde vara intressant för dig att låta oss annonsera på din blogg. Ersättning ingår.


  Om det låter intressant, hör gärna av dig så berättar jag mer!
  Min mail: jonathan.schiess@netbooster.com  Med vänliga hälsningar,
  Jonathan

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!