lördag 1 december 2012

Ett sånt där härligt dygn som man stoppar långt in i hjärtat!

Har ni saknat mej? Ja här har det ju varit lite glest mellan inäggen, men jag har haft rumpan full bokstavligt talat...;-)
Igår morse klockan 7:00 åkte jag med jobbet till Karlskrona för ett kundbesök på Dynapac! Mäktiga och stora maskiner som vi gör delar till och så klart fick vi provköra och provsitta dem! Stora vägmaskiner som väger många ton imponerade till och med på mej!
 Som sagt man fick provköra dem, men jag fegade ur... Ja alltså jag ville inte riskera att de skulle behöva bygga om något eller att jag skulle mosa ner någon bil eller så;-) Men coola Victoria satte sig i och körde, sååå häftigt! Så här i efterhand kan jag känna att jag nog skulle ha provkört. Tänk va häftigt att skryta med att man kört en asfaltsvält! Ja för det är nog inte så många som har gjort;-) Kunde ju ha impat lite på grabbarna här hemma iallafall, nu impade jag i och för sig med dessa bilder att jag iallafall suttit i en, men ändå!
Och nej till och med på kundbesöket kunde jag inte vara "normal"... Tycker jag fick till en snygg posé;-)
När besöket var klart styrdes bussen vidare mot Ronneby Brunn! Klockan 14 öppnades den första cidern och ja sen skålade vi resten av eftermiddagen;-)
 Vi lyxade med spa, bubblade i utomhuspooler, bastade och bara njöt!!!
När alla var så där lagomt möra och sköna efter allt spande så var det piff och fix! Sedan blev det förfest inne på vårt rum! 18 personer som festade loss, skrattade och åter skrattade!
 3 rätters middag stod på menyn! Mumsigt värre vill jag lova! ;-)
Jag minns inte när jag skrattat så här mycket?! Jag har skrattat från det att jag steg på bussen klockan 7 igår morse till att jag steg av den idag klockan 12:30! Jag har verkligen helt underbart galna arbetskompisar!
Vi har skrattat massor åt bland annat dessa träskor... Mmm min chef hade på sig dom under hela resan... Dom, snyggbyxor och en skjorta. I say no more...;-) (Och ja det är helt ok att jag lägger ut dom på min blogg, jag har frågat;-))
Någon vidare sömn har det inte blivit för min fina rumskompis Martina och mej... Nä vi somnade väl så där 3:30 imorse när den sista *harkel* personen gick från vår efterfest. Sedan vaknade vi första gången klockan 6 och klockan 8:15 satt vi nere i restaurangen och käkade frulle;-)
Så där en 4 timmars sömn inatt har jag fått. Behöver jag ens säga att jag känner mej en gnutta sliten idag? ;-) Men de är det värt! Detta härliga dygn tillsammans med mina underbara arbetskompisar stoppar jag långt in i hjärtat!
Så mycket som vi har skrattat, så kommer vi definitivt att leva tills vi alla blir över 100 år!;-)
Undra vad städerskorna tänkte när de städade vårt rum idag?;-) En överfull papperskorg med bara flaskor och burkar...;-)

5 kommentarer:

 1. Låter som ni har haft riktigt jäkla roligt! Och vem har sagt att man behöver vara normal när man träffar kunder? Det är inte alltid jag heller. Haha! Man anpassar ju sig. Don efter person liksom! ;-)

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Då har du varit i mina hemtrakter, jag är uppväxt mellan Karlskrona och Ronneby i en liten håla som heter Listerby. Såg du när ni åkte förbi Shell-macken vid rondellen ;-) Två km in i ödemarken där bodde jag.
  Vad roligt ni haft,
  Kram

  SvaraRadera
 3. Såna skrattfester är såååå viktiga och härliga.... Om två veckor har vi vår, längtar

  Kram Big Sis

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga Bilder Karro! Man blir varm i hjärtat av ditt leende <3 Ha en underbar 1:a advent! Kraamis

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!