måndag 17 december 2012

Liten blir stor...

Jag köpte ny telefon förra helgen! Uppgraderar mej lite och köpte en ajfån 5!! Jag älskar den!!;)
Douglas fick min gamla ajfån 4 och så klart stolt och glad som en tupp!
Han får ha telefonen hemma och har inget kontantkort. Men det som han mest önskar sig i julklapp är ett kontantkort.... Jag vet inte om han ska få det eller inte... Kanske lite onödigt, han är ju trots allt bara 7 (snart 8)...
Men å andra sidan så har han ju fritt surf hemma och igår skaffade han intagram!! Han la ut massor av bilder och skrev ju så klart kommentarer till varje kort!
När vi bakade igår tog han ett kort på Alfred och skrev så sött under!!!!
Liten har blivit stor och det är på ett sett lite svårt att acceptera att han helt plötsligt kan läsa och se allt som jag lägger ut på bloggen, instagram och snart fejjan(lovar att tjatet om kommer snart om att få ha det... Men det är väl åldersgräns?)
Så nu får jag kanske börja bli lite mer anonym och kanske inte skriva så vågat som jag gör här?;)
Fast å andra sidan. Än så länge läser han inte min blogg, så än kan jag skriva fritt precis vad min hjärna vill!!!;)


3 kommentarer:

 1. Uscha ja. Det finns nackdelar med att kunna läsa och skriva också. Nu kan man inte längre ha koll och skydda dom från allt. De sociala medierna skrämmer mig. Usch. Det är så så mycket skit på tex. Facebook. Jag vill aldrig att Tilde ska ha det. Vad är det för åldersgräns? Jag har sett att flera av Tildes kompisar börjat skaffa det, men hur stoppar man dem från att skaffa när kompisarna börjar?!! Tilde har mobil med eget nummer och kontantkort. Hon får ha den hemma och när hon ska någonstans, men inte i skolan. Där går gränsen tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Fabbe fick ha mobil från 2:an tror jag. Just för att han ska kunna nå oss hela tiden och för att det hade varit tjorv dels med taxin som han ska åka till sin pappa med osv.
  F är ju snart 11 år och han läser min blogg väldigt sällan. Det är verkligen inte en blogg skrivet för barn så jag uppmuntrar honom inte att läsa den heller :P
  Men visst har jag börjat skriva mindre om barnen, speciellt om honom eftersom han är så stor coh för att jag vet att det är andra klassföräldrar som läser min blogg och jag vill absolut inte på ngt sätt hänga ut honom.

  Men jag tror man känner det där, så länge det känns bra och vet vart man ska dra gränsen är det ok att skriva om barnen och det tycke rjag definitivt att du vet vart den går den där gränsen :)

  SvaraRadera
 3. Jag ska vara helt ärligt tycker jag att det borde vara åldersgräns på mobiler också. Flera i äldsta sonens klass har det, men jag ser ingen anledning till att ge honom det än... Som tur är tjatar han inte heller! (Än).... :-P

  FB har åldersgräns 13 år om jag inte minns fel. Men många fuskar, tyvärr.

  kram M

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!