söndag 16 december 2012

En sån där toppenkväll!

Gårdagens kväll var en toppenkväll med underbart god afrikansk mat, massor av gott att dricka och masssssor av skratt!
De 2 födelsedags"barnen" var nöjda och glada och de fick precis de det önskat sig;-)
Min fina svägerska Annelie som jag skålade med hela kvällen... Jösses Amelia vad det rann ner lätt i strupen igår...;-) Vågar inte ens tänka på hur mycket det rann ner. Glaset fylldes på heeeela tiden och nej jag är ju inte den som spottar i glaset eller säga att det är bra... Nej jag bara dricker upp och ser glad ut!;-)
Kvällen russade förbi alldels för snabbt och runt 01-tiden var det visst dax att gå hem.... (Hade inte Jonas tyckt att vi skulle gå då, så hade jag förmodligen suttit kvar där ännu och pratat och skrattat;-))
 
På hemvägen var det halt under sulorna vill jag lova.... Jag vet dock inte om det berodde på om det var snön och isens fel. Eller om det var vinets?;-)
Hem kom vi iallafall utan några brutna ben eller knäckta ryggar;-) Och somnade bums och vaknade inte förrens runt 9 tiden när kidsen tyckte att det var dax att gå upp....
 I så där 2 timmar försökte barnen att få upp oss ur sängen. VAKNA pappa, vakna!!!!;-)
Och idag såg jag ut så här på morgonen... Inte så fräsch och glad som igår... Huvudet känns en gnutta slitet idag måste jag erkänna... Men det tar jag sååå gärna efter en sådan toppenkväll!!
Tusen tack fina Krille och Annelie för en toppenkväll! Är inte ett dugg avis på er som ska åka till paradiset över jul och nyår, inte ett dugg faktisk...;-) *host*

1 kommentar:

  1. Åhh.. en sån söndag! Dom kan vara lite tunga. ;) Men värda det om man haft en superkväll och det hade ni ju haft!

    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!