måndag 3 december 2012

Det lider mot sitt slut!

Året börjar lida mot sitt slut och så även alla aktiviteter! Både på gott och ont, men just nu tycker jag att det ska bli sååå sjukt skönt att få en liten paus från alla aktiviteter! Skönt att kunna köra direkt hem efter jobbet och dagishämtning! Vi älskar aktiviteter i vår familj och kidsen älskar att gå på gympa! Men denna hösten har det varit mycket med nytt jobb, nya dagistider för barnen, nya aktiviteter och mycket träning. Så ja denna paus på några veckor ska bli skön och välbehövlig för att ladda om alla batterin;-)!
Sen drar den igång igen i januari och då är vi laddade ut till tänderna!;-)
Ikväll har vi varit på Fabians gympa avslutning! Duktiga gympaledare och underbara kids som har farit runt på måndagskvällarna! Idag fick de visa upp hur duktiga de är för alla mammorna och papporna och så fick de fika och ett superfin diplom så Fabian är stoltare än stoltas över! Mallig så in i baljan och det är sååå härligt att se!
Själv har jag varit på terminens sista step pass och nu känner jag att träninsuget verkligen är på väg tillbaka! Sååå sjukt sugen att låta kroppen prestera så mycket att den nästan dör en gnutt!;-)
Fick ett mess av min fina vän Hanna tidigare idag med en bild på midnattsloppet och fråga om vi skulle springa tillsmammans! Och japp, nu jäklar ska vi anmäla oss till ett lopp! De är ju "bara" en mil, så det ska vi fixa;-)
Imorgon är det dax för "mina" gympabarn att ha avslutning och visa upp vad de lärt sig under hösten! Underbara kids jag har och jag är så glad att få vara deras "fröken";-) Japp för det är så jag kallas på gympan;-)
Nu måste jag kila ner och förbereda lite hemlisar till alla 4 och 5 åringar! Små påsar som ska packas full med godsaker;-)

2 kommentarer:

  1. Vi har också gympaavslutning nästa vecka.. Ganska skönt ändå att slippa kvällsstressen med aktiviteter några veckor :-)

    Din stora prins är verkligen pappa opp i dan :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. just nu har vi inga aktiviteter förutom min egen träning...skumt. Men skönt :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!