lördag 15 december 2012

God mat, stekpannor, rosa klackskor och goda drinkar!

Igår innan vi skulle åka kom Jonas hem med en present till mej! Jag som älskar presenter blev eld och lågor och kände att det minsann var något hårt och tungt i paketet!
Jag ryckte upp det snabbt och tog upp kartongen och där i låg en stekpanna... En STEKPANNA(!!!) Han är väl för härlig min käre blivande man som ger en stekpanna till sin blivande fru... Skulle jag slå den i huvudet på honom eller skulle jag bli glad? Så klart blev jag jätteglad för vi var verkligen i behov av en ny! (Men hade jag fått den i julklapp så hade jag försås slängt den i huvudet på honom;-))
Nu kan vi åter laga god mat och så även grytor i denna fina Eva Solo panna!
Gårdagens kväll var jättemysig och vi åt så att vi blev fyrkantig och vi drack goda drinkar, vin och cider och pratade massor!
Vi fick en supergod juldrink när vi kom med äppeljuice och vitvinsglögg, suuupergott!!!
Tack snälla Bea och Mattias för en mycket trevlig kväll!
Fabian var i himlen nästintill hela kvällen! Ett spännande rum med allt från dockor, strykgärn, rosa klackskor och banstolar!
Han ägnade flera timmar därinne och vi märkte knappt av honom! Så nu vet vi vad vi ska köpa till honom i julklapp. Ett stycke strygärn, strykbräda, elvisp och dockor! Dock får jag inte köpa såna fina rosa klackskor för pappan i familjen. Nej där går liksom gränsen;-) *fniss*
Undra om det finns strykbrädor, dockvagnar och dammsugare som inte är rosa?? Varför måste de bara finnas i rosa färger för? Är det bara tjejer som ska göra såna saker??? Trodde att vi levde på 2012 och att det var jämt fördelat?
Men vad vet jag? Jag vet iallafall att jag ändå kommer att köpa dessa saker till honom oavsett om de har en rosa färg på sig!;-)

1 kommentar:

  1. Underbar bild på Fabian.
    Ha en underbar lördag i snön ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!