torsdag 13 december 2012

Det var ju igår jag skulle gifta mej....

Ingen missade väl vad det var för dag igår? Ja just det, 121212! Jag bestämde ju för sjutton förra året när det var 111111 att jag skulle stå som brud 121212. Men nej något bröllop blev det inte.... Nej istället blev det jobb, matlagning och luciafirande. *mummel* Dessutom var inte ens Jonas hemma igår...;-)
Jag tror banne mej att jag snart får gifta mej med mej själv. Ja för något bröllop ser det ju inte ut att bli... *känner mej en aning bitter*
Jag vet inte riktigt vad det är som krävs för att vi ska ta tag i det här? Pengar förstås, men så måste vi ju så klart vara överens om hur, när och vart vi ska gifta oss... Ja så klart vet jag ju att jag får som jag vill i slutänden iallafall... Men ändå;-)
Jag friade ju för snart ett år sedan... Ska jag behöva vänta 3 år till och återigen fria på skottdagen då?
Nej nu får jag snart ta tag i det här på riktig så att jag får stå som brud 2013 och bli fru Grunditz och få min älskade Jonas på riktigt!;-)
Vi som lever nu har fått vara med om många roliga och jämna nummer! Nu får vi åter vänta så där 80 år innan det blir jämt igen;-) Ja för då lever vi väl? Jag gör iallafall, för jag ska bli äldst i världen;-)
(Och då har jag säkert inte gift mej fortfarande...;-))
Nå Jonas, vad säger du? Ska vi ta tag i det här med bröllop nu?? *fniss*

5 kommentarer:

 1. Jag var med maken och fotade ett brudpar igår. Rådhuset, med endast mig och husbandet som vittnen. :) De bestämde sig först förra veckan för att ta bröllopsfoton. :)

  SvaraRadera
 2. Do it! Nu har du väntat länge nog. ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med Anna! Kom igen! Vinterbröllop! Hur fint är inte det. Ni kan ju boka in nyår (fast kanske inte i någon kyrka för då är det nog fullbokat skulle jag tro) och ha värsta festen efteråt!

  SvaraRadera
 4. du får satsa på 11/12-13 kl.14:15 :)
  puss

  SvaraRadera
 5. Blev inte bröllop här heller!
  Jag tänkte som du att dessa årtalen är lite roliga, skiter i att många gifter sig då för det hade ändå varit min dag. 101010, 111111 el som igår 121212, det var ju liksom sista chansen...
  Sa det till Nicklas att nu finns det inga sådana datum kvar, jo det kommer ju igen om 88 el 89 år tror jag det var. Fick till svar; - Då tar vi det, för då är vi ju helt säkra på varandra och vid det laget har vi ju lärt känna varandra på riktigt! Haha
  Ja, ja han har ju gott om tid på sig att fria i allafall..

  Du kommer vinna i slutändan ändå så det är bara börja spara och planera.
  Tror du kommer få stå brud och få äkta din älskade Jonas under 2013 och så äntligen få bli fru Grunditz. <3

  Kram Mia

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!