söndag 30 december 2012

Vi ska till Thailand....

Gårdagen gick i slöhetens tecken. Fabian somnade redan klockan 17:30 av ren utmattning och vi tog en chansning där. Vi var väl inte riktigt säkra på att han skulle sova hela natten... Givetvis var det 50% chans att han skulle vakna och ja så klart slog de där 50% in att han vaknade...
Klockan 21 tyckte han att det var morgon och kom upptassande när vi låg och tittade på filmen Modig (som jag verkligen kan rekommendera starkt! En rolig, kärleksfull film för hela familjen!)
Han la sig så fint ner i soffan och de andra gossarna knoppade in en efter en och  vi satte igång filmen En gång i Phuket!
Klockan 00:30 när filmen var slut hoppade Fabian upp och ner i soffan och jublade: -Vi ska åka till Thailand, vi ska åka till Thailand, vi ska åka till Thailand!
När jag sen bekräftade för honom att vi INTE skulle åka någonstans, grät han sig igenom halv natten och de sista snyftande han sa innan han somnade framåt 2-tiden: Jag vill åka till Thailand....
Så är det någon som ska åka till Thailand och känner för att packa ner Fabian i en väska, så har han redan packat sin väska och är redo att åka. Med ipaden under armen och med resväskan fylld med lite kläder, böcker och leksaker är han nu redo att möta Thailand;-)
Tyvärr hade jag inte så där en 80 000 kr att hosta upp. Hade jag haft det så att jag genast lämnat detta trista, gråa och regniga Sverige och dragit iväg med hela familjen Tajkon. Gottat oss på långa vita stränder, badat i turkost hav och legat med benen utsräckta i en solstol...
Så ja, jag vill oxå åka till Thailand;-)
Och jo förresten, kan verkligen rekommendera att ni ser filmen En gång i Phuket! Charmig, rolig, underhållande och romatisk film!

3 kommentarer:

  1. Men jösses, vad gullig han är!
    Jag kan förstå hans besvikelse. Önskar jag kunde ta med er allihop!!
    Och filmen är skitkul, vi visade den ombord hela sommaren.
    Kram söta Karro!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!