onsdag 5 december 2012

En nypa frisk luft skadar ju inte!

Innan lunch satte vi på oss kläderna och begav oss ut! Då vid det tillfället höll grabbarna på att krypa ur sina skinn, klättrade på väggarna och slogs så att hårtussarna rök.... De har verkligen frisknat till ordentligt vill jag lova!
Jag har helt kommit ifrån detta med att vara hemma och tålamodet har verkligen fått sig en smocka... Gud i himlen, det är ju rena drömmen att gå och jobba ju;-) Och så klart är det rena drömmen för kidsen att gå på på förskolan, skolan och fritids och slippa detta sura monster till morsa som jag lätt kan bli när dom inte kan hålla sams;-)
Ut kom vi och guuud vilket underbart vinterlandskap vi har! Snö, lagom kyla och ungarna är helt lyriska över att få bygga snökojor och att åka pulka och snowrace!
Och så var det där med tålamodet igen... Alltså ingen av grabbarna har lyckats fått det, iallafall inte Fabian och Alfred som skriker så fort de får lite motgångar och inte får som de vill... *suckar och drar mej hårt i håret*
Men det hjälper visst att skrika som mycket som det bara går, göra så att tårarna sprutar och skrika lite till. Ja för då får man visst som man vill och så blir man nöjd igen...
 Så här nöjd blir man! Skrattar så där tillgjort som man bara kan göra när man får som man vill... *suck igen*
Efter att ha gott runt kvarteret dragandes på varsina snowrace och pulka (jag och Douglas) så bröt näste man ihop längst vägen och la sig och grinade mitt på vägen och sa att han inte orkade mer...
Hem kom vi till slut och nu har de fått mat i sina små kroppar och lugnet har lagt sig en gnutta. Ja bara en liten gnutta... De skriks och hoppas här värre än om det vore 300 barn... Pratade nyss med en en försäljare och hon undrade om det var krig här hemma? Jo det kan man lugnt säga och så bad jag henne dra åt helskotta;-)
Så här vackert var det imorse utanför vårt köksfönster! Vackra vita vintervärld! Blir helt varm i hjärtat av all denna vackra snö!
Och nej jag kan göra annat än att klaga på mina älskade ungar oxå, jag lovar... Men just nu är dom värre än värst och då kan jag ju inte sitta här och ljuga för er att dom är små änglar som sitter här och målar och pysslar och gör precis som mamma säger. För då ljuger jag ju och ljuga ska man ju inte, det har iallafall jag lärt mej;-)

4 kommentarer:

 1. stephaniemjohansson@gmail.com5 december 2012 kl. 14:47

  Hej! Jag skulle vilja kontakta dig för ett eventuellt samarbete men jag hittar inte din mail... Skulle du kunna maila mig?

  SvaraRadera
 2. Samma här, nästan... Här vaknade jag med migrän och änglabarnen (skitungarna alltså) vägrar gå ut, vägrar leka på egen hand, vägrar göra någonting som inte inkluderar hänga, klättra eller slå på mig... ;-) Blir galen!

  Skönt att ni kom ut en sväng och att ni mår bättre! :-)Jag längtar också ut en sväng. ;-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 3. Hoppas det inte kommer mera snö nu :)

  SvaraRadera
 4. haha, jag ser er riktigt framför mig :D

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!