söndag 16 december 2012

Det är mycket nu, jäkligt mycket....

Just nu är det mycket, jäkligt mycket... Har fullt upp att hålla mej ovanför vattenytan... Idag, den här helgen och denna veckan har rullat på i värsta hetsigaste farten och jag har knappt hunnit andats... Julbak, fix med klappar, skriva julkorten (Mmm jag vet i sista sekund), bråk med barnen, stess i övrigt... Och nu håller jag på att ladda upp andra julklappar (kalendrar, ja släkten vet ändå att de får dem varje jul. Så det gör inget att jag avslöjar det här;-))) på nätet som är sista dagen imorgon om man ska hinna få dem innan julafton... (Och givetvis ska internet krånga lite extra bara för det så att det tar evigheter och man får börja om från början om och om igen... Om jag är arg? Ja det kan ni lita på.....) Att jag aldrig lär mej att vara ute i lite mer god tid... Nästa år ska jag minnsan vara det;-)
Det är alltid likadant och jag kraschar nästan vid mållinjen men jag hinner med allt jag ska, men stressar ihjäl mej... (Ja jag vet att man inte ska stressa, bara stressa lagomt;-))
Ja ja det är väl så livet är förmodar jag...
Just nu sitter jag och tjuvsmakar på en nygjord rocky road som jag och kidsen har gjort ikväll, mums säger jag bara!
Nu ska jag sluta svamla och fixa det sista för att sen försöka slänga ner denna kroppen i säng. Japp för min klocka ringer tidigt imorgon... Vääääldigt tidigt, si så där 4:45 närmare bestämt... (Om jag nu tar mej upp på min morgonpromenad, ska nämligen börja klockan 6 imorgon bitti....;-)) Och ja jag borde nog minsann gå ut och gå med tanke på att dessa rocky roads gärna lägger sig som mjuuuk bomull kring midjan;-)

2 kommentarer:

  1. Heja dig Karro! Hur tar du dig upp ur sängen den tiden? Jag skulle behöva någon som sparkade mig i baken ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Take it easy... Jag vet!! Min man jobbar ca 70-80 timmar per vecka (förra veckan 76 timmar månd till lörd, denna veckan har de även öppet på söndag så då plussar vi några timmar till...) nu precis innan jul och han är ALLTID sjuk på julafton. Inget vidare, så lugna ner.
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!