onsdag 5 december 2012

Dags för näste man...

Jag vet att jag inte ska trötta ut er med mitt tråkiga snack om magsjukan... Men igårkväll kom den även och tog Douglas... Skiten sprider sig som en jäkla löpeld. Dock var det bara en gång och nu är han som vanligt igen!
Jag somnade innan klockan 21 igår och vaknade inte förrens efter klockan 7:00 idag! Sååå skönt att sova! Konstigt att jag överhuvudtaget kunde sova med tanke på att jag nästintill sov hela dagen. Men nu känner jag mej mycket bättre och är på banan igen!
Jag har dåligt samvete för att jag inte kan vara på jobbet... Gillar inte när jag inte får vara där och göra rätt för mej... Fast så klart så går ju barnen helt klart först! Men imorgon får pappan i huset ta över vabbandet för då ska jag jobba igen och träffa mina kära arbetskompisar!!!
Fabian han är tuff han... Han låtsats spyr i hinken som står här brevid sängen.. Kaxig är nog bara förnamnet... Mmm, för näste man att bli drabbad kommer nog att bli han...
Men som sagt, det verkar ändå vara en ganska så "mild" grad av magsjuka som vi drabbats av. En liten light version, vilket jag är oerhört tacksam för. Men det spelar ju ingen roll hur lightig den är. Är man 5 stycken i familjen och den ska gå igenom alla. Ja de kan det ta några dagar...:-/

Tuuusen tack för alla krya på oss hälsningar, de värmer i hjärtat!!
Lovar att berätta något roligare senare i eftermiddagen, något vääääääldigt roligt och spännande!!;-)

4 kommentarer:

 1. Oh no magsjuketider! Det bävar jag för! Hoppas ni alla kryar på er snart.

  KRAM <3

  SvaraRadera
 2. D ser trots allt rätt glad ut, skönt det! :) Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med att ha dåligt samvete när man är hemma med sjuka barn! Så känner jag varenda gång jag är hemma med min son!Men jag har "lärt" mig att försöka tänka på annat för ens barn och familj är faktiskt mycket viktigare än ett jobb! Så sluta känn så som du gör, ha inget dåligt samvete!
  Och magsjukan är verkligen något jag inte ser fram emot!
  Krya på er nu och hoppas det går fort över och ingen mer blir sjuk!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!