onsdag 5 december 2012

Naket, pirrigt, nervöst och jäkligt blottande....

Häromdagen fick jag ett mail från en reporter på Aftonbladet! Hon ska göra ett reportage i aftonbladets magasin Hanna och Amanda och frågade om jag ville vara med! Idag ringde hon mej och nästa lördag ska jag bli interjuad!
Jag är skitnervös, ja inte för själva interjuen. Nej utan för att reportage kommer att vara naket, blottande och jävligt privat. Sånt som andra kanske inte pratar om (men som jag tydligen gör här på bloggen;-)) kommer jag att dela med mej för hela svenska folket....
Jag tvekade faktiskt inte en sekund om att delta, trots att det kommer att vara naket och en gnutta tabu att prata om...
Vad reportage kommer att handla om? Nepp det säger jag inte ännu, det får bli en stor hemlis till den dagen jag kommer att vara med i Aftonbladet och då kommer ni så klart bli varse om att jag är med;-)
För nästan exakt 10 månader sedan var jag och grabbarna med i Aftonbladet! En helsida med en stor underbar bild på oss, såååå häftigt!
Härligt när mina tankar och babbel kan komma fram på detta sättet, precis det jag vill;-) (Ja jag älskar ju att synas och att höras, alla är vi olika;-)) Mundiarré är det nog jag lider av så mycket som jag både skriver och pratar;-)
För er som inte läst reportaget från i februari när vi var med, in och läsa HÄR vettja ;-)
Detta uppslaget ska jag rama in och sätta upp på ett fint ställe här i huset! Synd att ha tidningen liggandes i en låda ju, som den just nu gör....

12 kommentarer:

 1. Så spännande :) Det där kommer bli hur bra som helst! Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag är så stolt över dig min vän!

  SvaraRadera
 3. Vad kul! Ska bli spännande att läsa. :)

  SvaraRadera
 4. Fräsigt! Det kommer bli toppen :) KRAM

  SvaraRadera
 5. herregud va häftigt.Stort Lycka till!kram sara

  SvaraRadera
 6. Åh så nice måste verkligen läsa då..

  SvaraRadera
 7. Åååå spännande! Samma tidning jag var med i, vem var reportern?

  SvaraRadera
 8. Coolt! Lycka till! Jag gick in och läste förra intervjun och det stämmer verkligen! Hade en väninna som var mammaledig med mig och hon skulle alltid påpeka såna saker! Skitjobbigt!

  SvaraRadera
 9. Vad kul! Ska läsa den gamla (och nya, förstås). Ja, du är väldigt öppen, jag skulle inte riktigt klara det (fast jag vill mer ibland...) men alla är olika som tur är. Tror att mycket av det beror på att mina barn är större, det är mest av hänsyn till dem jag inte lägger ut allt. Lycka till med intervjun!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!