lördag 29 december 2012

Mat, vänner, vin och skridskoåkning!

Vår ledighet har spenderats med vänner varje kväll! Underbart! Massor av mat och vin har vi proppat våra kroppar och vi har bara njutit!
Igår hade vi besök av fina Johanna, Hanna och Daniel! Vi satt uppe till klockan 2:30! Inte klokt va tiden går när man har trevligt!;-)
Jag njuter för tillfället av varje liten tugga och droppe vin som kommer in i min kropp. Japp för snart är det nytt år och då jäklar är det andra bullar som gäller!
Att få till en snygg bild på 3 snygga brudar runt 1:30 tiden på natten är inte de lättaste vill jag lova.. Suddigt, gapskrattande och lite vingliga i ögonen blev resultatet!;-) Men snygga är vi!
I förmiddags åkte vi upp till grannbyn och åkte skridskor! Alla utom jag åkte.... Jag äger inte ens några och jag vågade inte låna några för jag är verkligen kass på att åka... Jag måste nog tjuvträna innan jag åker för att barnen inte ska skratta ihjäl sig åt mej... De är nog 10 år sedan sist som jag åkte och då mins jag att jag svor på att aldrig mer åka för att jag var så kass på det och att jag fick så satans ont i fötterna....
Douglas är iallafall grym på att åka och jag är grymt impad av hur duktiga de små liven är på att åka! Övning ger ju färdighet, de ser man ju när de små när de kör race på isen!
 Fabian premiärkörde på sina skrillor idag! Han är tuff och har vilja att lära sig!
Det är värre med Alfred... Hans vilja är inte riktigt lika glödande. Kanske lite lik son mor? Går det inte bra direkt så tröttnar han och vägrar lära sig;-)
Istället för att åka skridskor badade han istället i alla vattenpölar och var blöt från topp till tå när vi kom hem... De var bara att vrida ur hans overall... Ja ja vissa tycker andra saker är roligare än andra... Ja som att bada i iskalla vattenpölar istället för att lära sig åka skridskor;-)

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft både en underbar kväll och dag! :) Och vilken fin dukning du hade gjort! :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Kan dy inte berätta exakt hur du ska lägga upp din viktminskning? Jag vet inte alls hur jag ska göra...

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!