fredag 21 december 2012

Partytrick!

Julledigheten är äntligen här och det känns helt underbart! Efter en grymt stressig vecka kan jag andas ut! Ja jag kan andas ut till en liten del iallafall. Nu ska all julmat och klappar inhandlas, härligt att ut och trängas bland alla andra stressade människor;-)
Och så ska jag ringa och jaga mina kalendrar som tydligen blev skickade den 18:e  från önskefoto, men som inte kommit fram till mej ännu... *suckar djupt och är högröd i ansiktet av ilska*
Efter dagishämtningen tog jag med mej grabbarna på byns fik! Vi festade till det lite och åt mellis där
och satt och myste en stund... (läs satt som på nålar när det gjordes gymnastikövningar i soffan, hälldes upp läsk så att de rann över kanten. Och när jag väl skulle sätta mej ner så var det dax för en liten bajstur på toa med Alfred...) Jo då jag njöt och mackan var vääääldigt god och det uppskattades verkligen av grabbarna, huvudsaken det! De tyckte att vi kunde äta mellis där varje dag.*fniss*
Alfred kom på ett nytt partytrick oxå, mitt under mackätandet! Han vände kort och gott på sitt öra så att det blev ut och in!;-)
Ett perfekt sett att charma tjejerna på! *fniss*

6 kommentarer:

 1. Här har vi samma partytrick som på den översta bilden... Sambon känner sig hemskt utanför. Han är den enda i familjen som inte får upp tårna till ansiktet... ;-)
  Väldigt nyttig kunskap. :-D

  Härligt att det blev bra i alla fall och det är ju sååå gott med cafésmörgåsar, man får aldrig till det på samma sätt själv. :-)

  Ha en härlig helg, God jul och Gott nytt år med, om jag inte kommenterar innan dess. Är kass på allt som har med bloggar att göra just nu, inklusive min egen... ;-)

  Kramiz Emma

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha men hur sjutton gör han det???? Coolt! Måste genast testa!

  Ja men kom igen nu bruden. Hej och hå nu kör vi!!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihihi, gillar partytricket intensivt ;)

  SvaraRadera
 4. Tur att jag inte beställde av önskefoto som jag hade tänkt... Häftigt partytrick! ;)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!