onsdag 26 december 2012

Julen i bilder!

Julen har varit helt perfekt förutom en dunderförkylning som nästan har deckat mej... Har gått och lagt mej innan gästerna har gått hem på kvällarna...
Julaftons outfit såg ut så här. En ny goding i garderoben som jag hittade när vi var i Växjö i lördags på Lindex!
Något spända killar väntar på att jultomten ska komma. En evig väntan vill jag lova! Jo då de ser ut som om de är små änglar, men jag lovar det var dom INTE... Jösses säger jag bara, den ena har mer humör än den andra... I säj no more...;-)
Mat, mat, mat i stora lass och guuud så gott! Lite mys på det och återigen den eviga väntan på tomten!
Det var visst inte bara barnen som väntade på att den skäggiga mannen skulle komma på julafton, nej utan även om vuxna ;-) *fniss*
Alfred som är av den tuffaste sorten, var oxå den som blev räddast när tomten kom... Har la sig på långt avstånd och höll utkik när tomten kom!;-) (Och nej jag vet, räcket är fortfarande inte uppe... Har legat i garaget i så där 6 månader nu och är halvmålat... Kanske får de bli julledighetens projekt?!;-))


Det var den roligaste tomten jag träffat i mitt liv och den "pilskaste" tomtefar som ville klämma och känna på oss vuxna lite här och var;-)
Har nog aldrig skrattat så mycket på en julafton förr;-) Tack tomten Thomas för att du gjorde rollen som tomten såååå bra!!
Det verkade som om bröderna bus hade varit extremt snälla iår... De fick visst de de hade önskat sig och lite där till;-) De fullkomligt jublade när paketen öppnades och man såg lyckan i deras ögon!;-)
Douglas fick sin efterlängtade TV som han önskat sig 2 år... Ja jag vet att han kanske är för ung, men ja vem säger vad som är rätt och fel och vilken ålder som är rätt?!;-)
Fabian fick massor av fint, bland annat strykbräda, strykgärn och dammsugare! Hej va fint vi kommer att få här hemma! Han satte genast igång och stryka!;-)
Det enda Alfred hade önskat sig var en ÅNGMASING... Jag lovar att det inte var de lättaste att få tag på... Tydligen är dom svindyra, dom som finns! Men som den samlare och hamster jag är. Hade jag
tagit imot min svågersk gamla ångmaskin sedan -70-talet för några år sedan som jag hade i förrådet! Bara för oss att gå ut och hämta den och slå in den!;-)
Jag vet dock inte vem som till slut tyckte denna ångmaskin var roligast? De äldre "pojkarna" eller Alfred själv?;-) *fniss*
Igår var det dax för julafton nummero 2 med min familj och jag såg ut så här i min fina underbara klänning från Plain Vanilla!
Både jag och min svägerska snorade ikapp och vi var ganska så dämpade... Halvsov lite i soffan medans barnen var uppspelta till 1000 för att tomten skulle komma även då!;-)
Fabian i hans favorit "mosters" knä Johanna!
Och så kom då älskade tomten även igår och gav massor av fina paket till våra fina pojkar! Även igår tyckte Alfred att han var lite skum, men till slut släppte det och han vågade krypa upp i famnen! Han tittade lite fundersamt och tyckte nog att han kände igen vem som gömde sig där bakom masken! Och nog kände han igen tomten, för det var nämligen hans bästa kompis Peter som var tomtefar;-)
 
Hoppas att eran jul har varit lika bra som våran! Nu ska jag proppa i mej lite C-vitamin, alvedon och näs spray och svira om från morgonrock till finkläder! För snart vankast det middag hos svärmor!
 
By the whay.... Ni missar väl inte att delta i tävlingen som avslutas inatt klockan 00! Imorgon presenterar jag vinnaren och ni kommer då förmodligen att hinna få hem de fina paketet innan nyår! ;-) In och tävla HÄR!!!!!


3 kommentarer:

  1. Åh, kära nån, vilka snygga klänningar! Älskar speciellt leopardklänningen. Nice!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!