fredag 9 november 2012

Undra när vi kommer att ses?

Härliga fredag här igen! Jag har sagt det förr, men det tåls att sägas igen, shit va fort veckorna går. Dom bara försvinner på ett kick och man hinner knappt öppna ögonen på morgonen förrens det är dax att slå ihop dem.-) Känns som om det bara är måndag och fredag! Lööövlie!
Denna helgen är helt oskriven och vi kommer att ta den som den kommer förutom lite barnkalas, hockeyträningar och disco!
Jonas åker till Ukraina med jobbet och kommer inte hem förrens på måndag kväll, så denna helgen är jag singel mom igen.... Undra när vi kommer att ses? I nästa liv kanske?;-) Ja för i detta livet gör vi absolut inte det... Men men det är väl så de flesta av oss har det, går om vartannat hela tiden och pusslar med tiden för att få ihop den så bra det går... Vi får njuta när barnen är större och när vi är pensionärer!;-)
Det är den "sista" helgen  som vi inte har något inplanerat. Från och med nästa helg och enda fram till jul har vi massor av roligheter inbokade, allt från julbord, resor, besök och middagar!
Fredagens stora fråga? Vad ska vi äta ikväll? Mmm maten är banne mej A och O för ett härligt fredagsmys... Får barnen bestämma så kan jag garantera att det bli tacos... *suuuck* Jo men visst det kan väl vara gott ibland, men inte varje fredag;-)

4 kommentarer:

  1. Vi äter tacos nästintills varje fredag. Åh en köttbit med bea på lördagen. Fick jag välja skulle det bli en köttbit även på fredagen. Eller åtmindstonde variera tacosen lite och göra enchilladas (som jag tycker är godare) någon gång ibland. Men sonen är stenhård.

    Ha en underbar helg. Jag tycker det kan vara skönt att vara ensam med barnen ibland men inte för många dagar!

    SvaraRadera
  2. Här blir det nog kycklingtortillas. Ungefär som tacos fast med kycklingbitar och en sås av sweet chili och cremé fraiche. Fast sonen vill VERKLIGEN ha sin favorit, pommes frites, så det kanske får bli tillbehör. ;-)

    Ha en fin fredag! :-)

    Kramiz Emma

    SvaraRadera
  3. Undrar om det är något fel på mina barn som bara vill sushi?
    När de kommer på besök.....nu när de flyttat hemmifrån njuter vi av att slippa och planera matlagningen.......jag exempelvis åt en påse skorpor och mjölk igår innan jag lade mig....fungerar skitfint!
    Ha en fin helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

    SvaraRadera
  4. Vill äta sushi ska det stå förstås...om det nu är så djäkla viktigt...alla fattar ju...(ler)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!