onsdag 21 november 2012

De var slagsmål inom mej...

Fasen oxå att inte dygnet kunde ha fler än 24 timmar per dygn... Jag vet inte hur jag ska hinna och orka med allt som ska och borde göras....
Stress hit och stress dit och när röven (*harkel* menar förstås stjärten) landar i soffan runt 20.00 på kvällarna så vill jag bara dö en gnutta innan det är dax att sussa...
Ikväll var det slagsmål inom mej. Det var latmasken och hurtbullen som slogs om röven skulle vara i soffan resten av kvällen eller om fettet skulle få röra på sig.  Jag lovar att de var ett rejält slagsmål och det var på det berömda håret som latmasken vann över hurtbullen. MEN hör och häpnad, hurtbullen vann och jag ställde mej på CTn och trampade mej dyblöt i svett i 40 minuter à 1,1 mil!
Nu känner jag mej vääääldigt glad och faktiskt piggare än innan! *hejjarop och massor av pepp*
Det var denna korven runt min midja som fick hurbullen i mej att vakna till liv! Nu jäklar ska den bort, så långt bort från mej som det bara går!;-)
Och NEJ, jag har ingen kameltå... Det bara ser ut som det när jag sitter ner i soffan, svett och med träningsbrallorna långt uppdragna i midjan!;-) Japp för det ska de vara, ja alltså träningsbyxorna. Långt uppdragna så att de håller in magen och så att de inte har en chans att halka ner under träningen!;-)
Direkt efter hämtningen på dagis åkte vi till faste Annelie! Vår privata frisör och grabbarna grus fick sig ett klipp!!!
De blev så här fina, tripp, trapp, trull!!!;-)
Nu ska jag gå och sussa och somna med ett leende på läpparna över att hurtbullen slog latmasken! Hige five på det!!!;-)

7 kommentarer:

  1. Gryyymt jobbat! Det gäller "bara" att ta sig i kragen. Lättare sagt än....... Hahaha såg inte "kameltån" förrän du skrev det!!! Du är för rolig!

    SvaraRadera
  2. GIRLPOWER!
    Härligt jobbat tjejen, det är oftast dessa små vinsterna mot sig själv som ger resultat. Bra jobbat tjejen.
    KRam Big Sis

    SvaraRadera
  3. Riktigt imponerad!! Blir inspirerad :D. //Maria R

    SvaraRadera
  4. Bra jobbat i snyggt träningslinne!
    Återigen sötnosar!!!
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!