måndag 26 november 2012

Att de ska vara så svårt att hålla reda på ditt och mitt....

Under helgen har vi kunnat läsa på byns hemsida att det varit en del inbrott och så även dörrknackare. Givetvis har de hållt hus uppe på vårt område...
2 stycken familjer har haft inbrott runt våran gata och det känns inte alls bra... Att det ska vara så jäkla svårt att hålla reda på ditt och mitt... Tänk va hemskt om man kommer hem och de varit någon i huset... Ja för några större värdefulla föremåla har vi inga, men ändå känslan att någon okänd person varit inne i huset och rotat runt bland våra grejer är hemsk...
Det värsta är att de är så fräcka att de gör inbrott mitt på ljusa dagen... Det känns nästan ännu hemskare....
Tydligen försöker de "sälja" tavlor och pratade ingen svenska...
Jag är tacksam för att vi har larm på vårt hus och jag lovar att de larmar väääldigt högt om man råkar glömma att det är på och att det går snabbare än snabbast till larmjouren;-) Jo för det har visst hänt både en och två gånger hemma hos oss...;-)
Så tjuvar, hemma hos oss har ni inget att hämta, INGENTING!!

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

    Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

    (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

    Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

    Ha det fint! :)

    SvaraRadera
  2. Jag är skeptisk till alla typer som kommer och säljer "tavlor" och annat.
    Våra hundar går lösa här hemma och har nog skrämt en och annan "säljare". Bara bra tycker jag! Om de är hundrädda skiter jag faktiskt i... Det är en bra markering!

    SvaraRadera
  3. Har vänner som utsatts för detta.
    Mitt tips är att aldrig titta på lappen de håller fram... för samtidigt som de visar dig lappen och du läser så kollar de in bakom dig och bedömer om det finns nåt värt att ta om de kommer tillbaka...
    // bitter & krass i Spenaten ;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!