torsdag 29 november 2012

Piffat och klart!

Har hållt på och fäktat runt sedan jag kom hem och piffat och stått i! Nu står stakarna och stjärnorna på plats och lite julblommor har även fått tagit plats och lyser upp i mörkret!
Älskar att piffa inför advent, det är något speciellt över de hela!
Dock har jag valt att inte sätta upp några julgardiner.... Tycker det är fint, men jag har inte hittat några som jag gillar. Vill inte ha några med tomtar och andra krussiduller på. Har ett par gardiner i huvudet om hur jag vill att de ska se ut. Typ vita kanske med någon text på, med hissfunktion! Men såna har jag inte hittat någonstans...
Ja ja det blir väl jul i vilket fall som helst, varken jag har julgardiner uppe eller inte;-)
Lite ljus i det mörka trista vädret! Eller ja nu ska jag inte klaga... Några små vita fjun ligger på gräsmattan och det är minsugrader! Löööövlie!;-)
(Sorry för dålig bildkvalle... De blir inte så snygga bilder när det är mörkt ute jääämt...)
Nu ska jag gå och packa! Japp för imorgon bitti klockan 7:00 ska jag iväg med jobbet på resa! Först kundbesök i Karlskrona och sedan en heldag/kväll och övernattning på Ronneby Brunn! Ska bli såååå häligt och roligt!
Har precis provat bikinin... De var mindre roligt vill jag lova... Herreguuud, brösten höll på att ramla ur BHn och trosorna skar in överallt... Jag hoppas de är dåv belysning vid poolen... Får nog ta mej ett par vinglas innan jag hoppar i, så kanske jag inte tänker på hur liten den är... Fick tyvärr inte tag på en burkini;-)
God natt på er!

7 kommentarer:

  1. Vad mysigt du har gjort!
    Jag ska fixa det sista här hemma imorgon. Har också haft problem med att hitta julgardiner i år, utan tomtar och annat krusidull, men till slut hittade jag ett par vita som jag blev nöjd med.

    Trevlig 1:a advent!

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Har fixat en adventsljusstake ( finns och firas inte här ) och så småningom kommer resten av pyntet fram :)

    Kram

    SvaraRadera
  3. Välkommen till Karlskrona imorgon då :)
    Nu blir jag ju såklart nyfiken på vart ni ska...
    Du är fin som du är så njut av stunden på brunnen!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Kolla Ellos, halens och jotex, de kanske har gardinerna du söker. :)

    SvaraRadera
  5. Va mysigt ni har det! :) Jag väntar in i det längsta med att pynta. Möjligtvis på lördag tar jag tag i det. :)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!