måndag 19 november 2012

Det är ju märkligt....

Borde man inte vara utvilad efter en skön vilohelg? Jo det tycker man, men istället är jag trött som en gammal skata och ögonlocken hänger långt ner i knäväcken...
Jag undrar om jag någon gång i mitt liv kommer att vakna pigg? Jag menar, vakna upp av mej själv och känna att nu så är jag utsövd och vakna med ett leende på läpparna och stiga upp?
Kommer det någonsin att ske? Tveksamt... Och det spelar verkligen INGEN roll när på dygnet jag går och läger mej, jag är lika trött oavsett när klockan ringer...
Jag är en sann nattmännsika, men skulle så gärna vilja bli morgonmänniska som går upp långt innan alla andra. Får sitta med sitt morgonkaffe och filofisera... Men nej istället är jag uppe och skuttar om nätterna när andra ligger och sover sött och kommer på att göra både den ena dumma saken efter den andra...
Nog svamlat från mej... Är ni morgon eller kvällsmänniska?

10 kommentarer:

  1. Alltid trött här också men det är bara att hoppa upp och låtsas att man är uberpigg.

    SvaraRadera
  2. Jag är en morgonmänniska helt klart. Klipper med ögonen vid halv tio varje kväll. Tio är de så fulla med grus att det är omöjligt att hålla dem öppna. På morgonen vaknar jag oftast strax innan väckarklockan och kliver upp direkt. Åh då vill jag ha te eller kaffe på momangen!

    SvaraRadera
  3. Kvällsmänniska! Kommer i säng supersent... är som en levande död på morgonen... OM jag inte vaknar i rätt tid (tillräkligt tidigt) för att fortfarande vara pigg... ett tag somnade jag väldigt sent och gick upp väldigt tidigt... blev mycket lite sömn... funkade inte så bra i längden!

    SvaraRadera
  4. Vet inte riktigt faktiskt. Vaknar ofta precis före väckarklockan och går upp med en gång, men är inte direkt lycklig över det. ;-)

    Blir bara rastlös om jag inte kan somna om. Men sover jag länge på morgonen är jag gärna uppe sent på kvällen. :-)

    Jag är helt enkelt en rutinmänniska. Har jag som rutin att gå upp tidigt är jag morgonmänniska, ändrar jag rutinen blir jag kvällsmänniska. Tror jag... ;-)

    Kramiz Emma

    PS När sa du att Douglas började åka skridskor?

    SvaraRadera
  5. Jag har alltid varit en kvällsmänniska men sen jag fick barn och tvingats gå upp så jädrans tidigt har jag blivit även en morgonmänniska. Får mest gjort sena kvällar och tidiga morgnar men är vääääldigt trött på
    Eftermiddagarna,...

    SvaraRadera
  6. lägger mej sent, aldrig före 24 och uppe tidigt före 5.30...alltså både och ;) /Minna

    SvaraRadera
  7. Har aldrig varit morgonpigg och kommer nog inte bli det heller, därför passar det mig att jobba natt. Jag skulle oxå vilja vakna tidigt en sommarmorgon och ta med mig kaffet ut på trappen och se solen gå upp men det lär ju aldrig hända. Så du kanske har ärvt mina gener;-))
    Puss/mamsen

    SvaraRadera
  8. Jag är precis som du, alltid trött. Oavsett när jag lägger mig. Fast rätt bra på att hålla igång ändå. När klockan ringer 06:00 varje vardag, vill jag bara kasta den i väggen och somna om. Men går upp ändå så klart, efter ca 3 snooze. Jobbigt!! Jag mår som bäst på kvällarna, oförklarligt, men så är det!

    SvaraRadera
  9. Inget utav det. Jag somnar gärna tidigt (typ 21) och vaknar vid 10... Hahaha! Småbarnsförälder skyller jag på... ;-)

    Kram M

    SvaraRadera
  10. Alltid aptrött när klockan ringer, men piggnar (nästan) alltid till när jag varit uppe ett par minuter. Så det är bara till att gå upp ;-)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!