fredag 9 november 2012

Jag var sååå nära....

Efter denna ganska så jobbiga veckan med nerverna springandes utanpå kroppen, så bara skrek sockerhoran i mej när vi var och handlade. Jag var såååå nära att ställa mej och ösa ner en stor påse med små godis, men jag höll mej!
Köpte hem en påse med sånt här skit som på bilden ovan. Ja jag vet att det inte är ett skit bättre än godis. Godis som godis liksom... Men idag "unnade" jag mej 2 nävar av detta och jaaa det var såå gott! Dock gillar jag bara 2 av de 6 sorterna i denna påsen, så det blev inte så många och tur var kanske det;-)
Borde inte äta denna skiten heller, men ibland så måste man få unna sig och speciellt efter denna veckan och speciellt nu när 2 av de unga herrarna här hemma vägrar att sova... Jo då den minsta herr Grunditz är uppe och surrar, vad fasen går han på egentligen???
Skype med pappa ikväll....
Jag satt och krånglade en lång stund med att försöka få skiten installerad på min dator...  (Ja jag är sämst på detta med installationer, datorer och tekniska grejer;-)) Jag blev på så dåligt humör så när jag väl fick igång skiten så ville jag inte ens prata med min blivande man;-) Men sen lättade jag upp lite när jag såg hans glamourösa hotellrum.... *asg* Nej det var inte så glamoröst så jag fick skratta lite åt de gräsliga sjögrästapeterna på väggarna, den minsta lilla tvn i världen och med en ful brun heltäkningsmatta på golvet;-)
Nu ångrar jag mej i skrivande stund att jag inte köpte de där godiset, ja för fy sjutton va sockerhorran skriker i min arma kropp... Fast nej, har man sagt att man har godisförbud så ska man oxå ha det... 4 eller är det kanske 3 veckor kvar? Sen ska jag unna mej under jul och nyår och sen blir det andra bullar år 2013. Då ska jag utmana mej själv mot mycket och då ska jag banne mej säga HEJ till beatch 2013!;-)
Douglas status idag: BRA!!! Lite blod även idag:-( Men INGET ont i magen!! Låt oss få remissen på måndag och en tid hos läkaren på tisdag så att vi får svar på alla våra frågor!

4 kommentarer:

  1. Hållerna tummarna för Douglas och att ni får komma in snabbt.

    Massor med kramar!

    SvaraRadera
  2. Skall vi kämpa ihop!? Utmana varandra kanske ?

    SvaraRadera
  3. Lilla gubben, även han måste ju grubbla... håller tummarna att vårdsvängen går fort för er. Inget kul att ha hängande över sig! Och att du grubblar har jag förstått plus att jag antog det eftersom vi hittills varit väldigt lika i våra handlingar ;-) Ha en go helg trots grubblerier!
    Kram Ulrika

    SvaraRadera
  4. Bra att du står emot. Jag gör det aldrig jag... :/

    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!