måndag 19 november 2012

Ni frågar jag svarar, del 3...

Då fortsätter vi med svaren på era frågor! Ni trodde väl så klart inte att jag hade glömt dom? Nej då, jag bara sprider ut dem lite då och då;-)
Här kommer det två frågor från Johanna:
Vad är det bästa med att bo i Skillingaryd?
Skulle du kunna tänka dig flytta?
Jag gillar Skillingaryd. De är litet, alla känner alla och barnen är trygga här! Vill dom leka med någon så vet man precs vilka föräldrarna är!
Okej, ja det kan ju så klart vara både på gott och ont att alla känner alla.... Men mest gott! Klart att man kan bli en gnutta irriterad när "vissa" av folket här i byn vet mer än vad man själv vet om en...  Men å andra sidan så bloggar jag ju om hela mitt liv så... Jonas säger att vi lika bra kunde bo i ett glashus, för alla här i byn vet ju ändå allt om oss... Så kan dom hellre ställa sig utanför huset och kolla vad vi gör än att jag skriver om det! Ha ha, ja han är rolig han...;-)
För 9 år sedan flyttade vi till Jönköping, men jag trivdes inte alls bra där så vi flyttade hem hit till Skillet igen! Tyckte det var alldels för opersonligt och kom inte riktigt in där... Gillar inte när man inte ens kan hälsa på varandra grannar imellan...
Jo ibland så skulle man ju bara vilja packa ihop sitt pick och pack och fly från byn... Skulle flyttlasset någongång gå, så skulle det bli till kusten någonstans. Kanske Varberg, Helsingborg eller Halmstad?! Ja för havet har ju en alldels speciell plats i mitt hjärta!
Matilda undrade varifrån mina kläder kom ifrån som jag hade på mej häromdagen?
Jackan är från H&M köpt i höstas för 399 kr tror jag! Halsduken är från förra hösten och kommer från People och är av märket Sisters Points. Den lilla leoparden är oxå från People och har oxå märket SP. Mina älskade svarta byxor som jag använder jääämt kommer oxå från People och är av märket only (tror jag) Billiga har jag för mej att de var, runt 200-300 kr!;-)
Att ha fått de där 10 underbara röda rosorna tidigare idag (som dessutom betyder: Vill du gifta dej med mej *harkel*) Så är det ju självklart Fru H att vi ska ligga ikväll!;-) *host*harkel*fniss* Lite får man ju ställa upp efter ett sånt fint uppvaktning... Dax att dra ner till sängen då....;-)
Natti natt alla finingar!

1 kommentar:

  1. Åh jag som tycker Jönköping ser så trevligt ut. Iofs har jag bara åkt igenom, aldrig varit där... Så nu ska du bli fru?! Grattis!!! Klart man ska "ställa upp" :)

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!