söndag 18 november 2012

Douglas och jag....


För några veckor sedan fick vi 2 biobiljetter till bion hotell transylvanien på posten! Lite småplock med roligt pyssel till grabbarna och lite transylvanien gubbar!
Älskar när vi får sån post, ja jag älskar ju över lag att få paket;-)
Idag passade äntligen tiden till ett besök i storstaden Jönköping! Efter en hel massa svordommar från min mun och en massssa klagande på dåliga parkeingsrutor runt om i stan (letade runt i säkert 30 minuter och höll på att krocka ett X antal gånger innan vi fann en parkeing)  Så landade vi i biostolen med andan i halsen och med den största popcornen och varsin läsk! (Och jaaaa, vi satte i oss hela popcornbyttan jag och Douglas;-))
Älskar att gå på bio och det gör likaså Douglas! Härligt när man kan göra lite såna här småsaker tillsammans med bara ett barn i taget!
Bion var kanonbra och var i 3D. Min allra första bio med 3D för den delen! Ja jag vet att jag är lite sen av mej, men det har liksom aldrig blivit av innan;-) Douglas var lyrisk och den här filmen la han på sin topp 3 av de bästa filmerna han någonsin sett och då kan jag lova er att han har sett dom flesta barnfilmerna! Ja han är en tv unge och älskar filmer;-)
Jag blev en gnutta irriterad på en dryg pappa... Var på vippen att säga till honom när han kaxigt som fan kom och sa till 2 små tjejer som satt brevis oss, men som satt sig i fel stol (dessutom 10 minuter in i filmen) att de skulle flytta sig på en gång... Dessutom satt hans unge och knaprade på chips hela filmen så att jag höll på att bli döv... Gud så irriterande vissa människor är, fy fan vilken tur att jag är så jävla perfekt jälv då;-)
Häromdagen fick vi en remiss till Douglas. Vi får själva ringa in och få en tid, så det är prio nummer ett imorgon!
Inget mera ont i magen och inget mera blod.... Näsblod några gånger förra veckan, men det är allt...
Han får mej att fundera så att hjärnan värker... Är han stressad? Mår han inte bra? Vi har pratat med honom, vänt ut och in. Men nej inget är fel säger han! Och jag tror honom, ja för han är verkligen världens ärligaste unge och mår han inte bra så lyser det rakt igenom honom (Han är precis som mej, både på gott och ont...)
Jag tror att han ändå kan vara lite stressad, stressad över skolan på någotvis... Fast ändå inte...
Ja ja man kan vända ut och in på alla frågor. Förhoppningsvis har läkaren ett bra svar till oss efter en bra undersökning!

1 kommentar:

  1. Hoppas ni får tid snabbt så ni slipper gå och fundera. Ang. bio så sa jag faktiskt till ett barn en gång som gick med sin pappa. Ungen hade helt klart sett filmen innan så denne satt och berättade "Åh nu kommer" "Åh nu gör..." osv. Till sist sa jag till att det vore snällt om ungen kunde sluta tala om vad som har hänt för oss som ännu inte sett filmen... Pappan tittade sååååå surt på mig! Men va fan. Jag har betalat för att se filmen, inte för att få höra om det 20 sekunder innan det händer!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!