söndag 11 november 2012

Fars dag!

Kanske kan det vara så att det är handlarnas påhitt att ha far och mors dag. Men jag gillar det. Få bli lite extra bortskämd och grattad på en speciell dag!
Dock firar vi väl inte så mycket i vår familj. En liten present som har en extra liten tanke bakom sig. Lite god mat och massor av kramar och pussar!
Dock är ju inte Jonas hemma denna helgen, så någon fars dags firande blir det inte här hemma....
Men vi skickar öven massor av pussar av kramar till Ukraina där Jonas nu befinner sig. Här kommer dom Jonas, är du beredd... Ett, två och tre här kommer det tre små blöta slängpussar till dej...♥♥♥ Älskar dej!!!
Även min pappa har ju fars dag idag! Dock firar vi inte heller honom med tanke på alla mils avstånd. Men ett kort på posten med några lotter i fick han iallafall i fredags! Nu hoppas vi på turen att han skrapar fram ett par miljoner som han så gärna vill dela med sig till oss;-) *fniss*
Och när jag ändå är inne på temat med gamla bilder här på bloggen, så blir det även här en gammal bild på min pappa! Tagen kanske 1984? Ser snarare ut som en turk än en svensk;-) Synd att jag inte ärvde alla de mörka dragen, de hade jag hemskt gärna velat haft!
Några av er tyckte att jag och mamma var lika. Tycker ni att jag och min pappa är lika? Ja bortsett från mustchen då;-) (Fast den finns ju där om jag inte skulle ta bort den, ja kanske inte riktigt så tjock och bred, men liten moppemusch hade jag nog haft;-))

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin årgång, 84, då föddes jag :)

    SvaraRadera
  2. värsta fina grabbarna som skickar pussar!! :D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!