onsdag 14 november 2012

Ni fågar, jag svarar!

Härligt när ni har så många frågor på era hjärtan som ni vill ha besvarade av lilla mej!;-) Jag kommer att svara på era frågor i ett inlägg i taget och först ut denna kvällen med några frågor är Madde!

Jag undrar om det var för Jonas skull du blev smålänning?
Och jag skulle vilja ha en repris på hur du torkar äppleskivor?


SVAR:
Nej det var inte för Jonas jag gick och blev smålänning;-) Jag flyttade hit ner 1999 med min dåvarande pojkvän som fick jobb här i Skillingaryd. Men det tog slut 2001 och bara några månader senare så dök Jonas upp i mitt liv!;-)
(När jag flyttade hit, så flyttade även min mamma, mammas sambo och min bror ner hit efter ett år. Japp de saknade så klart mej alldels för mycket och ville ju så klart vara nära mej;-))
Så här unga och fräscha var vi på våren 2001 när vi träffades!;-) Shit ja va unga vi var... Men maj gad, kolla in min tantfrilla.... På allvar... *asg*
Här såg jag ju lite fräschare ut;-) Taget på hösten 2001!;-) Kanske borde jag klippa av mej håret igen, fixa lite häftig färg och bli lite roligare?;-) (Och nej vi var inte särskilt nyktra på kortet.. Tror och minns att det var både ett och två glas vin innan för västen den kvällen;-))

Äppelchips var det ja! Guuud va gott det är, bra att du påminde mej om det Madde, imorgon ska här tillverkas äppelchips till fredagsmyset!
Här kommer receptet på dem! Ät sedan och njut massor, mums!
Äppelchips:
Skala äpplena och dela dem i tunna bitar, med osthyvel stog det men jag tog kniven!
Sätt ugnen på 75 grader, lägg de tunna äppelskivorna på bakplåtspapper och stjus in i ugnen i minst 3 timmar. Jag hade mina inne i nästan 4!
Jag smaksatte hälften av mina med kanel och vill man vara lite onyttigare så kan man ju självklart pulvra på lite florsocker!
De håller längst i en återförslutande glasburk, men här hemma hinner dom inte ens ner i någon burk förrens de är slut;-)
Och ja frukt är socker... Men jag har aldrig avstått från frukt och kommer ALDRIG att göra det heller! Bättre att äta frukt än att äta godis i vilket fall som helst;-)!
Lycka till!

2 kommentarer:

  1. TACK sötaste Karro!!
    I morgon blir det äppelchips på Potatisåkern.
    Och snart måste antingen jag till Skillingaryd, eller du till Malmö, banne mig! <3
    Kram M

    SvaraRadera
  2. Och med detta inlägget är du kvalificerad till att delta i min tävling!!! Skriver upp dig!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!