tisdag 6 november 2012

Kära tomten...

Jag vet inte om du läser min blogg, men jag har mina aningar om att du gör det. Jo för ibland när jag har lagt ut lite hintar om vad jag önskat mej här på bloggen, så har jag oxå fått det sen. Kanske rent av självaste gud fader läser bloggen oxå med tanke på att dessa hintar går fram? Ja vad vet jag? *fniss*
Jul är det i vilket fall som helst om si så där en 6 veckor och jag har en lååång önskelista! Ja vem har sagt att man inte får ha en lång och dyr önskelista bara för att man är vuxen? Nä just det;-) Vissa år har jag faktiskt trott att självaste tomtefar inte alls tyckt att jag skött mej särskit bra under året som gått... Nej han har rent av varit snål mot mej. Men inte förra julen, då fick jag ALLT jag önskade mej plus lite till, så då måste jag ha skött mina kort riktigt bra;-)
Önskelistan är lång även iår. Dock vet jag inte om jag skött mej så bra? Men jag tror det. Jag har varit väldigt snäll hela året, ja iallafall om jag får säga det själv. Jag har iallafall varit snäll mot dom som varit det mot mej och som förtjänat det;-) Klart att jag varit stygg någon gång ibland, men vem är inte det liksom?
Jag är i behov av en ny kamera! Våran systemkamera har si så där en 7 år på nacken och den börjar bli trött nu... Den har varit med om både det ena och det andra och vill nog pensioneras... Och bloggar man så MÅSTE man ju ha en bra kamera!;-)
Sen så skulle en resa med hela familjen till ett varmt och soligt land inte alls sitta så fel... 2 veckor på en vit sandstrand.... Åhhh va härligt! Håller du inte med mej tomten? Tomtefar själv kanske vill hänga på?;-)

Magen... Denna hemska mage som jag går omkring och bär på och som jag snart spyr på... En liten magoperation hade inte gjort så ont. Eller jo förresten, ont gör den nog. Men ska man vara fin så får man oxå lida pin;-)
Och skulle tomten vara så snäll och ge mej denna operationen, så kanske han kan ge mej ett par nya tuttar oxå?;-)
Ett nytt sovrum.... Åh ja, tänk så skönt jag skulle sova i det istället för vårt 70 -tals sovrum *ryser* Ett vitt, ljust och romantiskt sådant, där *host* tomtefar skulle få sig ett skjut;-)
Ja jag vet att det inte är några billiga klappar jag önskar mej. Men önska kostar ju inget och inte drömma heller;-)
Så nu återstår det att se om tomten läser min blogg eller inte, vad tror ni? *fniss*
Skulle han mot all förmodan inte göra det, så önskar jag mej kläder, skor, frisörbesök, massage, ansiktsbehandling, smínk oxå... Jonas?;-)

5 kommentarer:

  1. Om inte "tomtefar" nappar på det där jaa duuu ;) han utlovas ju både ett skjut och underbar sandstrand, haha

    Kram

    SvaraRadera
  2. Klart att tomten lässer bloggar, hur skulle han annars veta vad man vill ha.
    Jag önskar mig ett bröstlyft när jag fyller jämnt om 2 år och har redan börjat prata om det bland vänner och kollegor. Hoppas på ett rejält bidrag ;)

    SvaraRadera
  3. Hjälp! Är det verkligen inte mer än 6 veckor kvar! Dags att plita ner en lista på bloggen då ;)

    http://askmolnochrosaludd.blogg.se

    SvaraRadera
  4. Det vore synd att skjuta tomtefar... ;-)
    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!