torsdag 22 november 2012

Jag är impad av mej själv!

Klockan 5:30 ringde klockan och klockan 5:40 stod jag på gatan påklädd reflexväst, pannband och ja förstås kläder;-)
3,4 km promenad blev det i så där skönt lagomt tempo med ett konstant håll i hela höger sida!
Jag måste försöka bli av med den här PMS kärringen som bor inuti mej. Hon är hemsk, ja förresten hemsk är nog bara förnamnet... Hemsk mamma och sambo är vad jag just nu är...
Tröttheten är hemskare än hemskast och jag tror nog minsann att med frisk luft i mina lungor och sköna promenader på morgonen kan få både min trötthet och PMS kärring att lockas ut från min kropp!
I vilket fall som helst är jag jäkligt impad av mej själv att jag tog mej upp imorse och gick ut och gick! Faktiskt så trodde jag inte att de skulle hända när jag ställde klockan igårkväll;-)
Så bor ni här i byn och vill ta er ut på morgonen, men inte vill gå själv. Jag hänger gärna på!;-)
Måste erkänna att det kändes lite skumt att gå runt mitt i mörkret så tidigt och titta in på alla som satt och såg dödens trötta ut vid frukostbordet;-)
Och undrar vad de tänkte om mej? En mörk figur med huvan uppdragen och såg lite skum ut;-)
Om jag känner mej piggare i knopp och kropp efter denna morgonpromenad? Jo faktiskt tycker jag det. Inte lika dödens trött som jag varit de andra dagarna denna veckan...
Så detta var nog inte den sista gången jag gick en morgonpromenix. Nepp jag får nog sätta det i system tror jag att göra det minst 2 mornar i veckan!

8 kommentarer:

  1. Jag är också impad av dig. :-) Härlig känsla är det. :-)

    Kramiz Emma

    SvaraRadera
  2. Herregud vad tidigt. Hur orkar du det????
    Men imponerad!! :-)

    Kram M

    SvaraRadera
  3. Vad bra för dig att du kommit igång! Imorgon bitti vid 5.30 går jag förbi ditt hus på min vanliga morgon runda. Det är bara att hänga på om du har lust och ork:) Emma

    SvaraRadera
  4. Himmel vad jag blir både imponerad och avis!!! Vill också vara så hurtig, vill också få mycket frisk luft i mina lungor, vill också bli av med den PMS-häxa som flyttat in här (för hon är fruktansvärt odräglig!), vill också ha lite motion för att känna mig piggare och gladare, vill också kika in på trötta människor vid frukostborden.....hoppsan - där hoppade nyfikenheten fram oxå,hihihi!
    Visst kan jag göra det mesta av detta om jag bara ger mig attan på det! Det är ju bara latmasken som krupit in i mig... Det är väl det där med motionen då som kan vara lite svårt samtidigt som jag kör permon... Det enda jag brukar få motion i är mina käkar!!!!! :0 fniss!
    Ha det bra och fortsätt ditt imponerade jobb! Heja,heja!

    SvaraRadera
  5. Bra jobbat!! Går oxå upp vid halv sex typ varje dag men har tyvärr inte nån tid att ta mig ut på promenad. Göra sig "snygg" o käka frukosten får jag hoppa isf.... och det vill man ju inte
    :(
    kram j.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!