onsdag 15 februari 2012

Minus 17,4 kg!

Nu börjar det gå sakta men säkert ner på vågen igen och ingen är gladare än jag;-) Minus 17,4 kilo sedan i agusti 2011! 3,2 kilo kvar till målvikten på 66 kilo!
Som sagt det går trökt nu, ca 0,5 kilo på 10 dagar. Men vad gör väl det? Så länge vågen går neråt så är jag glad! Och jag tror att ju saktare det går, ju lättare är det att hålla sin vikt?
Så här såg jag ut för ett år sedan och så här ser jag ut nu, -17,4 kilo mindre!;-)
Jag tänkte ge mej in i den här LCHF debatten som just nu råder runt om. Speciellt efter måndagens debattprogram där LCHF gurun Katrin Zytomierska  uttalade sig väääldigt klumpigt. Men nej jag orkar inte...
Jag kan bara säga att jag är ett levande bevis på att om man äter "sunt" och rör på sig så går man oxå ner utan några dieter!
Jag tänker på vad jag har stoppat i mej och jag har plockat bort pasta, bröd, ris och potatis och även fikabröd och godis! Men sen har jag ätit ALLT! Jag har blandat lättprodukter med feta produkter hej vilt. Har jag känt ena dagen att jag vill köra på den lätta varienaten då har jag gjort det, medans den andra dagen har jag ätit på den feta och frossat i massor av grädde! Jag har även ätit massor av frukt, säkert 3 frukter per dag! Min favoritfrulle är Yoggi och muslie som jag intar varje dag!
Jag har ätit var tredje timme och äter mycket mindre portioner än vad jag gjorde förr. Jag dricker även massor av vatten (minst 3 liter per dag) och det gör ju att man lurar "hunger hjärnan" lite;-)
Jag tränat 3-5 dagar i veckan, allt från snabba promenader, löpning, styrketräning till step up!
Sockerhoran som alltid har bott i mej bor fortfarande kvar. Men jag har karaktär och skulle aldrig gå till skåpet för att ta mej godis eller kakor, trots att hjärnan bara skriker ÄT GODIS varje dag.. Japp för det går inte en endaste dag utan att jag tänker på godis.... *smågodis*smågodis*smågodis* Ja ni hör...;-) Men hur i all världen ska man bli av med det där suget?? Kan man det?  Eller kommer man att vara en sockerhora hela livet och som kommer att tänka på godis resten av sitt liv?

24 kommentarer:

  1. Du är så jäkla duktig Karro!!!
    Snyggast :-)
    Det syns stooor skillnad!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Du är sååå himla duktig.
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja du blir av med suget om du äter LCHF.
    Vet att du inte tror på det men du kan fråga de flesta som kört lchf strikt.
    Men jag vet att vi inte ska diskutera det här du och jag eftersom du är anti och jag megaför.

    Däremot vill jag säga att du är så rackarns duktig som har fixat detta. Vilken bedrift!!
    Och du är verkligen skitsnygg 2012. Men jag tycker du är snygg som du var 2011 också. Dock förstår jag att DU känner skillnad och mår mycket bättre.

    Stor kram
    /// Fredrika

    SvaraRadera
  4. Grymt! Snygg tycker jag alltid du varit men nu är du verkligen en hotmama!

    SvaraRadera
  5. Du är så fin Karro!!!
    P&K// Katarina (Tina)

    SvaraRadera
  6. Men visst är du väl lite mindre sugen nu va?? Jag äter precis som vanligt men håller mig till SMÅGODIS =) på lördagar, endast lördag. Och jag är faktiskt inte lika sugen längre. Jag kan tänka tanken men skulle aldrig "förstöra" ett träningspass med att äta godis efteråt... Sen "hinner" jag inte äta onyttiga grejer på kvällarna, väljer att träna istället. Tänker du inte så när godiset ropar från skåpet då? Då blir man väl lite mindre sugen automatiskt tror jag...? Svammel svammel men du vet kanske vad jag menar?
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  7. Men guuuuud vilken skillnad!! Alltså du är så jävla duktig och jag är sååå avundsjuk!!

    SvaraRadera
  8. men du! stå ut med sockersuget, du klarar det ju ändå :)
    jag tror att många sockerberoende har blivit kvitt suget med lchf men då gäller det ju att leva efter det också...
    om du fortsätter äta som du gör och träna några ggr i veckan så är det inte hela världen om du äter ngt sött då och då, se lördagar som fria då har du alltid ngt att längta till. eller kanske inte lördagar eftersom du jobbar då..

    SvaraRadera
  9. tillägg: du är superduktig! och supersnygg!

    SvaraRadera
  10. Wow, vilken skillnad!!! Och du är så vacker, på båda bilderna! Och galet duktig som klarat av en sådan resan på att äta vanligt, men sunt o med förnuft! Och Sockerhoran... hennes syster bor i mig... men precis som Malla skriver här ovan så har jag fått bukt med henne genom att äta mer lchf-aktigt, även om jag inte är direkt strikt. Kämpa på, ät som du gör, träna på och framförallt, var jättestolt över den resan du har gjort på bara ett år!!!

    SvaraRadera
  11. Wow! Vilken skillnad, och jaklar vad snygg du ar! Nu blir det nog dags for mannen att fria om han inte vill att du ska strutta ivag med en stilig italienare eller natt... :0)

    Kramen

    SvaraRadera
  12. du är superduktig! :)
    Åh känner att jag behöver lite av din motivation och karaktär just nu. jag gick ner 14 kilo, gått upp ca 5 (inte vågat väga mig på länge) och nu äter jag allt i mängder! fast jag inte vill. och dessutom tränar jag aldrig. men har som tänkt ta tag i allt de här när jag flyttat hem nu igen så :)

    och den där lchf-debatten. vilken grej. jag tror precis som du, lagom av allt.och sen kanske att dra ner lite på bröd, potatis och pasta. men inga förbud! det sätter bara griller i huvudet på en!

    kram

    SvaraRadera
  13. Du är så läcker! Så otroligt duktig du är! Hejaheja

    SvaraRadera
  14. Fi faaan, Du e ju skit snygg och jaaa...det är massa kilo när man ser det så där....
    Ja jag tror inte heller på dieter... håll igen och rör på dig lixom!

    SvaraRadera
  15. Vad fin du e ! På båda bilderna!
    Du kan prova krom tabletter från hälsokost affären. Det tar bort godissuget avsevärt!
    Kram

    SvaraRadera
  16. Vilken resa du gjort, helt underbart att läsa!
    Jag kan bara prata för mig själv och jag var tidigare, som du kallar de en "sockerhora" :D
    När jag började med LCHF(tog bort pasta, ris, potatis och socker allmänt) så försvann mitt sötsug. Det är som en befrielse, jag åt godis/kakor/glass varje dag innan :/ Jag har gått ner 20 kg på cupen, men givetvis med träning oxå =) Stort lycka till och tack för en fin blogg!

    SvaraRadera
  17. Jag är sååååå jäkla imponerad av dig!!!! bara så du vet ;-) Kram Emma

    SvaraRadera
  18. Wow vilken skillnad:) du har varit så sjukt duktig!
    Och visst är det så kul att lägga fram bilder sådär, det är inte förns då man själv fattar vad man åstadkommit:)

    Du är grym tjejen:)
    Kram

    SvaraRadera
  19. Shit vad du är bäst! Jag önskar jag hade haft hälften av din motivation..
    Kram snyggo!

    SvaraRadera
  20. FASIKEN vad duktig du är!!
    You go girl =)
    Många kramar <3

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!