onsdag 30 november 2011

-15 cm...

Förmodligen börjar ni tröttna rejält på mitt tugg om min viktnedgång? Men jag känner mej faktikt ganska så stolt över mej själv och vill därför dela med mej! Mätte mej idag och har nu minskat -15 cm runt midjan sedan i början av augusti!
När jag tar måttbandet och ser att jag verkligenn varit så där "stor" så börjar det sjunka in sakta men säkert att jag faktiskt har minskat i vikt!;-)
Jag känner framför allt att jag gått ner så många centimeter där, när jag tex sitter på huk och det liksom inte blir så där jobbigt att tex knyta barnens skor. De är inte längre den där stora kulan ivägen, där mitt på kroppen;-)
Denna veckan har jag inte tränat någonting och det är inte alls bra.. Men jag har lärt mej att lyssna på min kropp och just nu mår den så där. Dels ligger den där förkylningen fortfarande i min kropp och gör så att jag känner mej konstant febrig... Sen har jag ju den där onda svanskotan som har gått och blivit ännu ondare... Den där "knölen" känns där bak hela tiden när jag sitter och det känns som om jag har en stor tennisboll uppstoppad i ryggslutet:-( Ja jag vet att jag borde kolla upp det... Men tiden bara rinner iväg och jag får inte fingrarna ur... Men jag lovar att jag ska ring nu, typ imorgon...
Enligt tabellerna på hurdant midjemått man bör ha, ligger jag på midjemått hälsorisk... Jag vippar lite och är på väg ner mot se upp... Alltså jag tar de där tabellerna med en nypa salt och undrar hur måna svenska kvinnor som egentligen har ett midjemått på under 80 centimeter?? Du kanske är en av dem, men jag lär nog aldrig i hela livet komma ner dit om jag nu inte faller ner i någon slags koma och inte äter på så där 2 år...;-)
Under 80 centimeter = Bra
Mellan 80-88 centimeter = Se upp
Över 88 centimeter = Hälsorisk

Källa: Toppform

15 kommentarer:

 1. Du är fantasktiskt duktig, och vi tröttnar inte alls! Jag blir inspirerad. När du mäter, är det smalaste stället runt midjan, eller över naveln?

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Madde: Det är över de tjockaste delen, typ runt naveln!;-)
  Kram K

  SvaraRadera
 3. Ångrar att jag inte mätte mig innan jag började träna. Skiitcoolt att se skillnaden! Du inspirerar o. jag tröttnar inte.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fan alltså, va duktig du är!!! Nej!! Sluta inte blogga om träningen och vikten!!! Du påminner mig varje dag om att jag borde träna och snart snart snart är jag där igen, hoppas jag... =)
  Och fina du, en finne på dig är juh inget, din övriga skönhet tar lätt över!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 5. Näe, tröttnar inte heller på och läsa om din träning osv. Bler bara mer inspirerad till då jag själv ska börja med allt efter nyår. Du är skitduktig!!!! kram på dig

  SvaraRadera
 6. Du är som jag o skjuter upp läkartiderna. Men gå in på internet o gör det bums istället via mina vårdkontakter. Så ringer vc upp dig istället. Supersmidigt!!

  SvaraRadera
 7. Duktig!!!

  Jag påminner dig imorgon om att boka en tid. Mest så att du inte glömmer det igen ;-)

  Kram och sov gott

  SvaraRadera
 8. Duu e så bra...så klart du ska fortsätta blogga om din viktminskning och din träning.. du e grym med eller utan finne ;)) kram kram Sanna

  SvaraRadera
 9. Mycket imponerande. Starkt jobbat!!! :-> / Karin

  SvaraRadera
 10. Skit bra jobbat tjejen:)
  Hm under 80cm låter väldigt lite, jag har hört att kvinnor ska ligga under 90 cm i midjemått och det låter ju rimligt:)

  Bra att du lyssnar på fin kropp, det är ja tyvärr inte lika bra på;)
  Ha en bra 1 december:)

  Kram

  SvaraRadera
 11. Superbra gjort! Börjar nästan bli lite avis på dig nu.... här har allt stått still i snart två veckor pga feber och förkylning. Måste snart komma igång med träningen för det står helt still på vågen annars,
  kram j.

  SvaraRadera
 12. Vad roligt ,grattis

  SvaraRadera
 13. Du är superduktig och faktum är att andras viktnedgång, träning eller annan form av inspiration är oerhört motiverande för de flesta människor. De som stör sig gör det oavsett vad man skriver eller delar med sig av. Jag blir skitpepp av dej :)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!