måndag 28 november 2011

Mina barn och andras barn...

Jag pratar gärna om mina barn, ja jag pratar kanske om dem för ofta? Men det är klart att man gör det när det är de bästa man har fått här i livet!
Jag bloggar om dem, men jag försöker att kanske inte just berätta i detalj vad de har gjort hela dagarna och om de har ätit och bajsat...
Men så har jag en bekant. Vi kan kalla denna bekanta vid namn Berit. Jo jag vågar skriva om Berit för jag vet garanterat att Berit inte läser min blogg;-)
Varje gång vi träffas så pratar hon konstant om sina små barn. Vad de har ätit, hur de har sovit, om de har duschat, om de har sovit, vad de har sagt, om de har bajsat, om de har bytt blöja, vad de har för kläder på sig, vad de säger, ja allt i hela världen... Berit har 2 barn i ungefär samma åldrar som Fabian och Alfred.
Allt som Berits barn har gjort är så mycket bättre än vad mina har gjort och tro fan om någon av mina barn har gjort sig illa så har hennes oxå gjort det, fast 7 resor värre...:-( Jag berättade för Berit sist jag träffade henne om när Alfred fick kokande soppa över sig. Ja men tro fan att hennes barn hade gjort något ännu värre. Ja hennes lilla plutt hade ju tatchat på strykgärnet och bränt sig på sitt lilla finger. Men det blev ju inte ens en brännblåsa... Okej, men på Alfred blev det minsann mer än en bränblåsa i hela ansiktet:-( (Läs om det HÄR)
Jag älskar att höra om andras barn, men då till en viss gräns... Jag gillar att jämföra mina barn och andras barn. Ja för faktiskt kan det vara ganska så nyttigt till en viss del!
Men när Berit kör på om sina bästa ungar blir jag bara såååå trött och har sån lust att bara ställa mej så här...
Se lite dum ut och vara allmänt off och vilja spy rakt ut.... Men nej det kan ju förstås inte snälla Karolin göra, utan jag lyssnar vidare på hennes tjat och mina öron håller fullständigt på att spy på dessa ungar fast jag inte ens har träffat dom i verkliga livet...
Alltså jag bryr mej väl fan inte om de sparkat av sig sitt täcke 10 gånger per natt. Jag har väl för fasen 3 barn själv som gör det. Och jag ställer väl inte klockan mitt i natten för att gå och sätta på dom sitt täcke igen. Men det gör minsann Berit... *suck*
Sånt där ovesäntlig skit vill jag inte höra på, de får mina öron att må dåligt och man undrar ju hur i hela friden hennes barn kommer att bli när de blir äldre som hon dattar med dem nu... Nej det är andra bullar med mina barn;-)
Vi är liksom helt tvärt imot där. När Berit pratar om sina barn på det sättet, så berättar jag helt andra saker som tex att när Alfred är med mej på toa så frågar han: -Men mamma, varför har du blod blod på din katt? (Katt = mus, snutta, vagina.. Ja kärt barn har många namn;-)) *fniss* Ja så vi är som sagt lite olika där, jag och Berit;-)

12 kommentarer:

 1. Hi hihi !!! Blod på din katt!!! Du är bara för rolig!!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ohhh du skrev precis vad jag tänkt flera gånger... Har inte alla en sådan bekant? de flesta iallafall ;-)

  Skymtar en snygg cardigan på dig!
  Vill gärna se hela!

  Sov gott
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha!
  Hög igenkänningsfaktor!

  SvaraRadera
 4. omg jag skulle be Berit hålla igen käften. Så skulle jag berätta om hur j*vla hårt jag pökar med min man 5 gånger i veckan. Ursäkta språket, men chocha henne lite höhö
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Snygg som alltid. Hihi! ;-)

  Ställa klockan för att gå upp och lägga på dem täcket??? :-O
  Låter som Berit försöker slå rekord i sömnbrist. Men det kanske du får höra om snart (antar jag). ;-)

  Kram V

  SvaraRadera
 6. Ha ha , håller med dig att ibland blir man ju bara trött utav att lyssna .Håller med Mallan lite chocka henne med lite värsting snack. och visst finns det flera sådana personer i vår närhet.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 7. Haha! Men Karro du har fel finger! Mittenfingret ska det vara i samma pose =)

  SvaraRadera
 8. Vi har en sån på jobbet som alltid har gjort ALLTING värst! Mytoman säger jag bara!

  Kram

  SvaraRadera
 9. haha karro, You made my day, xD vilket roligt inlägg !
  Ja nog finns det en och annan Berit i allas våra vänkretsar.

  SvaraRadera
 10. hahaha kul att veta att det inte är jag som är berit iaf :)
  kram j.

  SvaraRadera
 11. Hej!!
  Jag har oxå en kompis som "Berit".
  Har sagt till henne att inte bara prata om sitt o sitt o sitt.....Hon måste börja lära sig lyssna på andra oxå, men hur bra gick det?! Typ i 2 dagar...sedan var hon inne i sin roll igen. Tråkigt med sådana vänner, dom tar såå mycket energi.
  Kram
  Roligt att läsa din blogg

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!