onsdag 30 november 2011

Dax för nummer 2...

Så var det dax för nummer 2 i la familja att få feber... Fabian kändes lite varm och mycket riktigt så visade tempen 38 grader... Dock är grabbarna mer än pigga och jag kan bara säga så här, att hade jag haft deras feber i kroppen så hade jag inte hoppat runt i sängen och sprungit tävlingar i hallen;-) Man märker ju inte så stor skillnad på om de har feber eller inte och tur är väl det!
Alfred blir galet arg när jag säger att han ska lugna ner sig lite för att han är sjuk. Då bryter han ihop fullständigt och säger: -Jag är inte alls sjuk och så börjar han grina hysteriskt...;-)
Idag skulle vi egentligen ha varit på öron,- näsa, hals för återkontroll för Alfreds rör i öronen. Men eftersom att han är sjuk så blev det inget med det. Jag hade planerat att åka in med barnen och myst lite på stan med Mc Donalds, leksaksaffären och fikat. Men det får bli en annan gång...
Tror jag känner mej mer sjuk än vad barnen gör och då har jag inte ens feber;-) Det sliter på en att bara vara hemma och inget göra;-)

2 kommentarer:

  1. Nejmen oh stackars. Hoppas att dom kryar på sig fort!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Och här kom Kalle hem för att han kräkt på jobbet.. Men lika bra att alla är sjuka nu så vi slipper det i jul!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!