måndag 7 november 2011

Off i hjärnan....

Få börja med att erkänna att det blev lite godis igår... Så där 10-12 bitar åkte rakt ner i min mage och de tuggades med omsorg och smakade ljuvligt;-) Har inte ätit en endaste godis bit på 3 månader, så ja de dåliga sammvetet kom verkligen när jag skulle sova... Men nu är det gjort och mitt nästa mål är att försöka hålla mej till jul!
Idag är jag helt off i min kropp... Somnade innan klockan 22:30 igår (vet inte när det hände sist??) och sov till klockan 10 idag, helt deckad! En dum förkylning har flyttat in i min kropp, men jag hoppas att den flyttar ut lika snabbt som den kom...
Idag bara är är vi, jag och Fabian...! Går och lufsar i morgonrocken och pyjamasen trots att det snart är lunchtid! Vi ligger och myser framför bolibompa! Jag det gäller att passa på att vila när man får och hoppas på att man kan vila ut denna skiten ur kroppen!
Och så var det de här med mat?? Sitter och försöker skriva ner en matlista för denna veckan. Men hur lätt är det när man är helt off i hjärnan och hungrig är allt annat än vad man är... Så ja tips och ideér om vad ni ska äta denna veckan tar tacksamt imot!;-) Så ös på!!

4 kommentarer:

 1. Det var du väl värd!
  Hoppas att förkylningen flyger sin kos.

  Ha en skön måndag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha inte kommit så långt med denna veckas planering faktiskt, men ikväll blir det iaf någon slags biffar, alt. rullas de till köttbullar ist, till det varm rotfruktssallad och kanske någon sås :)

  Krya pårej!

  SvaraRadera
 3. Här bestämmer barnen varsin dag i veckan. Fred lörd och söndag tar vi vad vi har lust med. Men såhär ser början på veckan ut.
  Månd. Pastasnäckor med köttfärsröra med lök paprika, majs, vitlök mm
  Tisd. Chili con carne med bröd och ris.
  Onsd. Älggryta med potatis och grönsaker.
  Torsd. Kyckling ris och currysås.
  De tre sista är barnens val :).
  Krya på dig nu!!

  SvaraRadera
 4. Tycker det var bra att du unnade dig lite! De bitarna kommer inte göra någon skillnad ändå :)
  Huvudsaken är ju ändå att du har ändrat dina matvanor!

  Kram på´re!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!