fredag 11 november 2011

Disco kille!

Har precis släppt iväg Douglas på cykeln som skulle iväg på "förfest" hos en kompis;-) Ikväll ska han på sitt allra första skoldisco och det var en mycket glad och spänd kille som trampade iväg på sin cykel!
Vi pussades hej då och så stack han... Jag stod länge i dörröppningen och tänkte stilla för mej själv: Vart tar tiden vägen??? Helst sjukt att min lilla kille redan är så stor och fixar saker och ting så himla bra!
Dessutom ska han sova hos sin (tjej) kompis inatt! De har de planerat sedan en vecka tillbaka. Det ska liksom börjas i tid, först förfest sen disco och sist övernattning hos tjejen;-) *fniss*
Alltså det är så jag skulle vilja vara en liten fluga på väggen ikväll på discot. Fått höra på de små liven vad de pratar om och se när de dansar;-)
Innan Douglas stack iväg sa han: -Att när jag är 17 år så kommer jag vara ute varje helg på disco och vara på fester... Jo jag kan tänka mej det, bara du är nykter. Ja faste det sa jag så klart inte till honom...;-)
Och ska tiden gå så här fort som hans 6½ år i livet har gått, ja då säger det ju bara poff och helt plötsligt är han 17 år och är ute och ränner med sina kompisar. Hur orolig ska man inte vara då?;-) (Och jag är då 42 år... *jösses*;-))

5 kommentarer:

 1. Disco här också idag! Har precis lämnat Felicia. Ja gud vad de växer fort... Felicia är snart lika lång som mig ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja hu snart är de tonåringar! Du kan man beställa onepices av din granne! Min lillatjej vill så gärna ha en men de är slut överallt!!!!!! Kan du kolla med henne?????

  SvaraRadera
 3. Så kul för honom att han ska iväg, han kommer ha massor att berätta i morgon :-)

  SvaraRadera
 4. Kan förstå att han är pirrig. Och du, grattis till viktminskningen!

  SvaraRadera
 5. Vilken snygging!!! Älskar Douglas frisyr!!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!