onsdag 9 november 2011

Jag sliter mitt hår...

Alltså hur i hela friden klarar familjer med så där 7-10 barn sina dagar utan att få psykbryt??
Idag har jag bokstavligt talat fått tuppjuck på mina barn och jag höll på att slita mitt eget hår... Mina barn lyssnar överhuvud taget inte alls på vad jag säger. Ber jag dem om en sak, ja då gör de helt tvärrt imot... De gapar och skriker och alla 3 har ropat i kör hela dagen: -MAAAAAMMMMAAA!!!
Jag känner mej helt färdig i min lilla hjärna just nu... Jag vet inte hur mycket jag har hotat idag? Hotat med både de ena och det andra.... Har jag hållt det? JA faktiskt! Ja kanske inte det där med att jag skulle skicka iväg dom på uppfostringsanstalt till Tyskland... Men allting annat faktiskt har jag hållt, så nu känner jag mej stolt!;-) *fniss*
Det sista vi bråkade om nu ikväll det var om att de skulle plocka ihop på sina rum och uppe i TV rummet. (Ja grejer som de själva hade dragit fram och lekt med...) Jag är så fruktansvärt trött på att gå och plocka och tycker att det är på tiden att de borde lära sig sånt. Jag tänker inte vara en sån där morsa som ska plocka upp deras skit resten av livet... Nej det ska börjas i tid, de ska lära sig att plocka upp efter sig! Men nej allt slutade i bråk och Jonas blev till sist den som fick gå och plocka ihop! Ja och Douglas hjälpte faktiskt till, ett plus till honom!
Okej, man kanske skulle inse att man inte kan ha ett fint hem där saker o ting är undanplockat när man har 3 barn? Men jag vill ju det... De kanske är den skillnaden på de där familjerna med 10 barn, att de ger blanka fan i om det ligger 1000 saker på golvet...?
Jag avslutade iallafall min kväll när barnen hade somnat med en promenad i rask takt och hade de lugnaste låtarna i öronen. Hmm kanske inte så god kombination, men för mej är lugn musik och gå fort väldigt lugnande för själen, vilket jag verkligen behövde ikväll. Nu har jag laddat lite ny extra energi tills imorgon så att jag slipper slita mitt hår då oxå;-)
Och nej jag är inte ny duschad... Jag har bara jävligt flåttigt hår;-)

4 kommentarer:

 1. Amen, jag vet hur det är. Tro mig. Jag funderar på hur man ska få som att röja undan utan jätte tjaffs. Mellan ungen är så lat så lat så lat. Gör ingeting och DET får alla mina cylindrar att gå igång. Stora plockar och fixar när man ber, oftast, och ibland blir hon befriad föratt mellan ska få röja ihop. Men då ligger mellan där på rygg p golvet och gör massa annat skit, " jag vill inte, jag är trött osv" ....GHA!
  Funderar på att skriva ut bilder på leksakerna och sätta på respektive låda...Vad tror du?

  SvaraRadera
 2. Jag har INGEN ANING om vad du pratar om och skulle ALDRIG höja rösten åt mina små ÄNGLAR som aldrig gör något feeeeaaarrrgggghhhh!!!! JAG VEEEEEET - man blir alldeles GALEN ibland!!!

  SvaraRadera
 3. DU vi har det så här också... åtminstone vad gäller saker överallt!!
  De släpper det där de står... och sedan ligger det där tills jag eller mannen tar det.
  Men men... en dag i taget :-)

  Ha en skön dag!
  Och slit inte av ditt vackra hår ;-)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Här är det mer muta (eller hot eller hur man nu ska se det). Ingen städning, ingen veckopeng. Alla får vara hur jävla pedagogiska de vill och kalla mig konstig, men det FUNKAR! Och det är väl huvudsaken? ;-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!