onsdag 2 november 2011

Investerat!

Igår investerade jag i en spikmatta!Jag har tänkt köpa en sån väldigt länge, men sen har det liksom inte blivit av.... Min rygg och svanskota krånglar järnet just nu (igen). Håller för tillfället på att bli tokig av att ha denna gnagande värk sittandes där jämt. Men jag försöker bita ihop och som den envisa människa jag är, så vägrar jag att smärtan ska få ta övertaget över mej och jag försöker träna vidare som vanligt! Nu kanske inte det är de smartaste? Vila kanske är just vad min rygg behöver?
Har fortfarande inte ringt till läkaren om min knöl vid svanskotan... Tänkte jag skulle ha gjort det idag, men vi sov visst till klockan 10!;-) *lovley*
Jag har redan legat på spikmattan 3 gånger sedan igår kvällst och det är en sån där äckelskön känsla att lägga sig på den;-)! Den första minuten gör såå ont, men sen glömmer man liksom bort att man ligger på den och en ljuvlig värme sprider sig i hela kroppen!
Nu ska jag försöka få bukt med både med min rygg, sömnen och humöret genom att ligga på denna;-)
Jag ligger så där 3 år efter alla andra;-) För det var väl så där 3 år sedan spikmattan blev årets julklapp?;-) Men bättre sent än aldrig och jag är glad att jag insåg nu att jag skulle investera i en spikmatta!
Och japp jag vet att jag har dubbelhakor i massor... Närmare bestämt 3;-) *ha*ha*

3 kommentarer:

 1. Spännande!
  Jag har ingen men vill ha!
  Har hört flera reumatiker ja även friska som tycker att spikmattan är wunderbar :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. ring en sjukgymnast! jag tänkte läkare först men gick till sjukgymnast och sen dess är det bra i min höft :D (bättre iaf) hon bände lite bara :)

  SvaraRadera
 3. Ibland är det bra att vakna sent, då kan man köpa folks avlagda saker på andrahandsmarknaden ;o). Fast nu lät det som att du hade köpt den ny :o).

  Jag skulle också testa en tänkte jag, men har inte kommit till skott.

  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!