torsdag 24 november 2011

Vill ha!

Jag känner att jag bara vill göra om överallt här hemma! Frågan är bara om man ska "riskera" att köpa nya möbler när barnen är små? Dom vi har nu är så fullkomligt slitna så att jag skäms när det kommer någon och hälsar på...;-) Det är hack, slitage, fläckar, vattenskador, lite mer fläckar och ja ni vet allt som går...
Jag är iallafall sugen på att köpa nytt köksbord och kökstolar och flytta ut köksmöblerna till vår fotöljrum! Alltså jag gillar inte när man liksom står och lagar mat och gästerna liksom nästan sitter på en... Ja ni fattar;-) Kanske fånigt av mej men det är så jag känner;-)
Har tittat ut både kökstolar och bord HÄR inne som jag vill ha och visst är dom snygga!;-)
Vill även fixa till övervåningen! Den har vi liksom hållt på att fixa lite successivt i så där 3 år nu. Från en fjällstuga med furu överallt, till vitt, vitt, vitt!
Dock är den tråkiga tapetseringen kvar... Och helst av allt skulle jag vilja måla golvet vitt oxå. Älskar vitt!!
Och så är vi i stort behov av en ny tv bänk oxå! Ikeas bestå serie är ju perfekt till det och snyggt och enkelt!;-)

5 kommentarer:

 1. Köksmöblerna var super! :) Jag skulle också vilja göra om hemma. Fast jag har ingen som helst aning om hur jag vill ha det..

  SvaraRadera
 2. Åh, dom är så snygga! MEN inte dom billigaste väl?

  Här skulle jag också vilja byta ut allt, dom har liksom gjort sitt!

  SvaraRadera
 3. Oh yes, vill oxå ha nytt men det är som du skriver - möblerna nöts av kidsen!

  SvaraRadera
 4. Var kan man provsitta de stolarna? Såg på framsidan ett bord ungefär som det vi har nu med de vita stolarna till - snyggt!

  SvaraRadera
 5. Hade absolut väntat några år till, iaf med bordet. Vi har ju ett fint gammalt slagbord men jag tror vi ska byta. Antingen till vårt fula gamla eller ett slagbord från IKEA. Såg Judit sitta med gaffeln i bordet senast idag....
  Men visst var möblerna snygga!
  kram j.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!