torsdag 10 november 2011

Olycksfågel...

Alfred är en liten klättrare, ja det har han alltid varit. Orädd för allt... Nu i eftermiddag har vi varit ute hos mamma och då klättrade han på en stol och ramlade rakt ner i golvet med ansiktet före... Det gick som tur väl bra denna gången. Inga tänder som trillade ur och han kom undan med lite näsblod och en svullen läpp...
Lite plåster på såren hjälper alltid;-) Vi har en HÖG konsumtion av plåster här hemma. Minst ett paket i veckan går det åt;-) *fniss* Men plåster hjälper alltid hur litet eller hur stort såret må vara;-)! (Tur det!)
Jag har sett på flera olika bloggar att det finns ett slags "tröst" plåster som ser ut som ett litet gossedjur. Men det har liksom aldrig framkommit vart man kan få tag på dem? Vet ni vart man kan köpa dom? Ja för dessa plåster skulle verkligen behövas, speciellt till denna lilla olycksfågeln som en extra liten tröst när man ramlat och slagit sig!;-)

7 kommentarer:

 1. Lilla plutten, han ser verkligen ynklig ut :(. Tur att det finns plåster som tröstar lite. William är tvärt om han vill inte ha plåster för då tror han det är värre än det är :). Hälsa gärna på i min blogg om du har lust ;). Kramizz!

  SvaraRadera
 2. http://www.roligaplaster.se/trostisar-gosedjursplaster?gclid=CMnOh6vXrKwCFQEm3godt2bzLw Här hittade jag när jag googlade.. Mina barn är också storkonumenter, men de vägrar nog ta på sig tröstisar :)

  SvaraRadera
 3. Titta här:

  http://www.butikstylish.se/sv/barn/1380-gosedjursplaster-trostisar.html

  Hälsn Anna S

  SvaraRadera
 4. De där plåsterna hittade jag i en leksaksaffär :-)

  SvaraRadera
 5. Men lilla bubben!
  Plåster finns det fortfarande aldrig hemma hos oss.
  Mina kids är 12, 14 och 16. ;)

  SvaraRadera
 6. Stackarn! Har en liknande bild pa loppan... :0) Men plaster hjalper alltid... :0)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Plåstren finns att köpa i Jönköping på barnaffären Katani!!! Kram Victoria

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!