tisdag 1 november 2011

En perfekt eftermiddag!

Vi började vår dag med att ligga i sängen och bara dra oss! Jag vet faktiskt inte när det hände sist att hela familjen gjorde det, kanske var det på semestern sist? Ja så är det när man alltid jobbar helg och har en arbetsnarkoman till sambo, då ses man inte så mycket;-) Men idag njöt vi av att bara få vara en morgon i sängen!
Sedan åkte jag, Alfred och Fabian på öppna förskolan för lek och bus! Efter det hämtade vi upp kompisen Tilde och drog in till Jönköping!
Först på tur stod ett läkarbesök för Douglas. Hans astma skulle kollas upp och tyvärr hade det åter blivit sämre sedan sist vi var där. Så det är bara att fortsätta med både bricanyl och pulmercort....
En tapper kille som förgäves blåser och blåser i slangen utan att en endaste gång blåsa ut elden trots medicin i lungorna:-( Men han var lika glad för det och som tur är efter alla dessa år med puffen så har det blivit till en vanegrej som tas varje dag!

Efter det stod Jensens böfhus på menyn;-)! Alltså det är inte så ofta vi drar med oss 4 barn på restaurang.... Men vet ni vad? Det gick över förväntan mycket bra! Böfhus är verkligen barnvänligt och när vi kom så låg där pysselbok och pennor framdukat till dem så de satte igång och pysslade så fort vi kom dit och vi kunde då i godan ro sitta ner och bläddra igenom menyn!
Tilde och Douglas beställde dinosarieben (bbq-revben) och Fabian och Alfred Vulkan pizza;-) Smaskigt värre tyckte barnen! Härligt när man ser att de kan bli så glada för mat, inte varje dag det händer;-)
*harke* Det var visst inte bara barnen som pysslade;-) Nej då även pappan konstruerade ett par snygga brillor;-) *fniss* (Förlåt Jonas;-))
Min mat blev en STOR hamburgare... Hade som vanligt beslutsångest över vad jag skulle ta och när den kom in så ångrade jag mej naturligtvis. Skulle väl ha tagit fisk som jag brukar;-) Men hamburgaren var oxå vääääldigt god;-) Jo jag liksom firade in mina -10 kg med en hamburgare med pommes...;-) Nej kanske inte så smart och nej jag åt absolut inte upp den stora portionen, nej de gjorde någon annan.. Gissa vem;-)? Jag blir väldigt förvånad om jag inte kommer att få springa på toa inatt... Ja för pommes var det väääldigt länge sedan min kropp fick i sig;-) Men det är smällar man får ta, gott var det iallafall!!
Efterätt till alla barnen blev det självklart! Ät så mycket glass med tillbehör du vill! Ja och ni kan ju iallafall se på Fabian hur nöjd han var med den efterrätten, HELNÖJD!
Sedan var det dax för de stora barnen (läs Jonas, Douglas och Tilde) att gå på bion Tintin! Då drog vi iväg på lite kvälls shopping! Sedan blev det soffhäng resten av kvällen med dessa sötingar! Nu är jag trött och så där härligt lycklig i hjärtat! Nu ska jag faktiskt krypa ner och mysa med min blivande man! (Och nej, han har INTE friat ännu, men jag tycker det låter så mycket bättre att säga blivande man Istället för sambo;-))

7 kommentarer:

 1. Var fint att träffa er en sväng idag! Kul att få se Alfred lite med. För det var ju ett tag sen sist!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar utflykt och härligt med en barnvänlig restaurang!
  Men vad trist att astman har blivit sämre...
  Kram

  SvaraRadera
 3. (Normalstora) hamburgare ska ju inte vara så onyttigt, säger de som vet. Det är pommes friten som är boven i dramat! Och läsken.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att er onsdag blir minst lika härlig!
  Burgaren såg sjukt god ut ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Gu vilken underbar eftermiddag!!! Kul att gå på restaurang med alla barnen och bli så väl mottagna. Det händer väl inte så ofta. Glassbaren är ju också barnvänlig (och vuxen)

  SvaraRadera
 6. Jensens Böfhus är så sjukt gott!! Längesedan jag var där.

  Kram!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!