torsdag 24 november 2011

Minus 13,3 kilo!

Jag är faktiskt helt chockad över min kropp. Ännu några kilo som "ramlat" av mej och nu har -13,3 kilo försvunnit från min kropp! Det går nästan för enkelt det här och jag väntar liksom på att ett STORT bakslag ska komma snart... Ja men självklart är jag ju såååå glad för att det går så här lätt, jag klagar inte!;-) Det känns inte ens som jag behöver kämpa, utan detta har verkligen blivit som en helt ny livsstil för mej och det rullar på bra! Och ja jag äter som jag ska (ifall att någon undrar...), men kanske lite mindre! Och har jag ätit något som är lite onyttigare än vad jag kanske borde ha stoppat i mej, ja då kör jag lite extra träning eller tar en snabb promenix på 45 minuter!
Jag vet att det är kämpigt för er som oxå försöker gå ner i vikt och ser att det går så himla lätt för mej. Men jag lovar er. Jag har oxå kämpat som en liten gnu i många många år, utan ett endaste litet minus på vågen... Nu fattar jag inte riktigt själv vad det är som håller på att hända med min kropp. Kanske är det så att jag på någotvis har ökat min förbränning genom just att äta rätt, äta var tredje timme och träna? Vad tror ni? Jag är ju så kass på detta...
Jag har så svårt att få in i mitt huvud att jag faktiskt på riktigt börjar bli smalare. Jag har fortfarande den där bilden på min näthinna att jag är tjock... Ja nu har jag ju aldrig påstått att jag är så smal, men smalare än vad jag var innan iallafall;-)
Jag har laddat hem en viktapp som heter viktkoll där jag har lagt in min vikt varje vecka, ja ibland flera gånger i veckan.;-) Genom den så ser man både BMI , procent och man koll på hur mycket man har gått ner! Den har liksom blivit en stor motiverare! Tänk att en liten sketen app kan göra en så motiverad! *fniss*
Så här såg det ut när jag började skriva upp min vikt den 5 augusti...
 Och så här ser det ut idag!;-) Alltså -13,3 kg!!

12 kommentarer:

 1. Så duktig!! Och oavsett om du ser det själv eller ej så ser vi andra det tydligt!! Kram!!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat! Vilken rolig tabell, den ska jag testa.
  Ha en fortsatt trevlig torsdag!
  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Du är verkligen jätteduktig och resultatet syns absolut! Du ska vara riktigt stolt!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så glad jag blir för din skull! eller sur för att det inte går lika lätt för mig =)
  Skitbra jobbat!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är en av de där mästarna i jojobantning. Håller just nu på¨att ta sats för att ta tag i det igen. Tackar för inspirationen och app-tipset.:)

  SvaraRadera
 6. Grymt bra jobbat tjejen, känner igen känslan du har nu, känns toppen:)
  Och självklart ladda jag ner den appen direkt:)

  Keep up the good work:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. alltså så skönt att det blivit en livsstil så du inte känner att du måste banta- helrätt!! :D

  SvaraRadera
 8. Helt galet vad det går bra för dig!!
  Jag laddade också hem en viktapp nu :) Tack för tipset!

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Du är jätte duktig! Det är tur jag kan följa dig just nu och att syrran(Malin Ö) peppar. Har tappat -23,3kg och det gick lätt men nu senast var det bara -0,3 (väger bara 1ggr i månaden) och det är tungt. Men tack vare din blogg och syrran får jag inspiration att hålla modet uppe även om det går as trögt just nu!!!
  Kram på dig
  Anna N (Malung)

  SvaraRadera
 10. Grattis! Blev sugen på att själv ladda ner den där appen

  SvaraRadera
 11. Stort grattis, va duktig du är.
  Heja dig!!!
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Du hittar alltid så bra appar, tack för tipset!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!