onsdag 2 november 2011

Dagböcker...

Snubblade på mina gamla dagböcker idag som låg ute i förrådet! Jag tog in dem och blev sittandes i soffan och bläddrade från den ena sidan till den andra... Jag har skrivit dagbok sedan 1991 och slutade 2008, så det är några ord som jag har skrivit ner i mina dagar;-)
Det är ganska många ångestfyllda sidor i mina böcker. Att vara tonåring är något som jag absolut inte skulle vilja uppleva igen... Livet var verkligen upp och ner och på vissa av sidorna som jag hade skrivit på, så ville jag inte ens fortsätta leva... *hua* Jag får ont i magen när jag läser hur ångestfyllt livet var, hur många konstiga tankar man hade och hur osäker man var längst därinne trots en tuff yta...
Det är även mycket kärleksord...;-) Jag tror jag byttet killar som jag byter trosor nu;-) Ny pojkvän varannan dag och alla de älskade jag! *hi*hi*
Jag har sparat lite gamla kärleksbrev från en del pojkar. Söta ord var det. Jag undra just om de visste då vad kärlek egentligen var?
Jag har försökt läsa ut hur många gravtest jag tagit genom åren, men nej det går inte för det är alldels för många;-) Nej då så slarvaktig har jag inte varit. Men har man en krånglande mens och ett sjuhelvetes humör så var det ju de första man trodde att man var, gravid;-) Den sista gången jag skrev dagbok var 20081103, nästan för exakt 3 år sedan. Till och med då hade jag tagit ett gravtest;-) *fniss*
Nu har jag ju istället min kära blogg att skriva av mej på! Eller skriva och skriva, vräka ur mej på;-) Ja för jag skriver ju nästan som om detta skulle varit min privata dagbok;-)!
Men guuud vad jag är tacksam för att jag har skrivit så mycket dagböcker i mitt liv! Kanske borde jag fortsätta med det ändå? Allt som händer i mitt liv får ni ju trots inte veta;-) Och inte alla mina tankar heller...;-)

5 kommentarer:

 1. önskar jag hade kvar mina :D hade vart kul att läsa nu!

  SvaraRadera
 2. Känner precis som du, fy fan för att vara tonåring !! Aldrig jag skulle vilja uppleva det.. Och i Malung. Nej nu ryser jag..

  SvaraRadera
 3. Viss ar det skoj att lasa dem nu? Jag hittade en nar vi stadade i kallaren, men tror att jag har fler hemma hos foraldrarna... Far leta lite i gamla rummet nar jag ar dar over jul... :0)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har också skrivit många dagböcker genom åren.
  Ja jag skriver faktiskt fortfarande även om det inte är varje dag längre. Men ibland behöver man ventilera lite. :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nä, tonåren var ingen rolig period alls.
  Dagböcker har jag också skrivit en massa, var
  dåliga år några av dem.

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!