torsdag 17 november 2011

Äntligen!!

Fabian har krånglat hela nätterna igenom i en veckas tid. Vägrat somna på kvällarna och "bara" sovit ca 45 minuter på dagarna... Hans humör har varit på botten och det har varit tandagnisslan hela dagarna igenom...
Igår åt barnen våfflor till kvällsmat. Han stoppade i sig inte mindre än 3(!!!) hela våfflor och grädden på moset klämde han 2 fläskor välling;-) Jag tänkte att sover han inte nu, då sover han aldrig med så mycket mat i magen... (Den där sista vällingflaskan fick han för att han ändå hade svårt att komma till ro, men däckade så fort han hade sugit i sig den! Japp jag vet att man kanske inte ska ge barn så mycket välling, men vet ni? Det skiter jag i;-) Är han nöjd så är jag oxå nöjd, skit nöjd!)
Sen sov han hela natten enda fram till jag väckte honom klockan 7:30! Hurra det kanske börjar vända igen och jag har äntligen fått sova hela natten! *lovley* Bör tillägga att han sov 3 timmar ute i vagnen igår oxå! Mina barn har alltid varit såna att sover de bra på dagarna, så sover de oxå bra på nätterna! Konstig kombination, men så är det!;-)
Vem har sagt att de är normala med en sådan morsa liksom?! *fnissar*

3 kommentarer:

  1. Byta din minstning emot min i en vecka? *blink blink* ;-)

    SvaraRadera
  2. Gött! ja en övertrött unge får man ju aldrig att sova, så en bra middaggslur gör ju susen.

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!