lördag 26 november 2011

Värsta lyxen är...

..att komma in i tvättstugan och se att alla sängkläder är manglade och skjortor är uppstrukna och alla miljoner strumpor har fått en make/maka!!!
Och allt detta tack vare min supersnälla svärmor Maj som var barnvakt här inatt och som tyckte hon hade lite tråkigt när barnen somnat! Alltså så tråkigt kommer jag nog aldrig att få så jag kommer tycka att det är roligt att stryka och mangla;-) *fniss*
Detta skulle ha tagit mej sååå många tråkiga timmar i tvättstugan och nu har jag helt plötsligt fått massor av tid över till annat istället, typ att sitta här istället;-) *harkel*
Högen var återigen gigantisk (som förra gången). Byter man i 5 sängar á varannan gång i veckan så blir det ett par sett med lakan, påslakan och örngott... Och låter man sen det bara få ligga ett par månader som jag gör, ja då är det ju ganska så enkelt att räkna ut att på 2 månader så ligger det där så där 20 set i manglingshögen...(Och nej jag kan inte sova utan att få mina sänkläder manglade, det är ett MÅSTE;-))
Men nu är den borta tack vare min supersnälla svärmor!! Jag är så evigt tacksam över att få denna hjälpen. Jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt finns många tjejer/killar därute som absolut inte skulle tillåta att någon annan skulle stryka/mangal upp din tvätt! Detta är verkligen en lyx som heter duga! Så ta imot hjälp när du får den, det gör jag;-)
Ännu en gång, tusen tack för att du fixade min gigantiska hög med sänkläder, Maj!! Och tack för att du tog hand om våra små kottar inatt!!

3 kommentarer:

 1. Men du? Hur byter man sängkläder varannan gång i veckan? :-) Så supergulligt av henne att ta det till dig! Kram

  SvaraRadera
 2. men guuud va gulligt ! Det är sån hjälp som man VERKLIGEN uppskattar !! Va spännande med chilli i kolan ! Du måste lägga upp receptet sen om det blir bra :)
  kramar

  Ps, glöm inte att testa din pralin kunskap och vinn massvis med aladdin choklad lagom till jul !!

  SvaraRadera
 3. Hihi har maj hittat dit igen , gött!! Va ett tag sem min svärmor tog tag i vårt tvättberg ..... Dags snart tycker jag! Puss på dig ses i veckan <3

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!