måndag 21 november 2011

Dom har liksom åkt ner hela vägen till källaren...

Det är mycket snack på olika bloggare efter att stor bloggerska Engla skrev ett inlägg häromdagen att hon var missnöjd med sina bröst och skulle nu operera in silikon i dem!
Många är självklart imot detta, men oxå är det väääldigt många som står på hennes sida och stöttar henne!
Jag har samma"problem" som henne, bara det att det är tvärrt imot. Jag ogillar mina bröst bara därför att de är så STORA...
Så länge jag kan minnas så har jag alltid hatat mina bröst. Jag har alltid varit den som har haft störst bröst i mina kompisgäng. De har liksom aldrig varit så där runda och spändstiga. Nej snarare växte dom sig så stora på en gång och blev hängiga från dag ett...
Nu efter 3 graviditeter med mååånga plus på vågen och en ständig jojobantare så har liksom brösten åkt ner hela vägen till källaren om man säger så... Jag tackar den stora guden att det finns BH, för annars hade inte mitt liv varit särskilt roligt...
Att jag nu har gått ner i vikt har ju inte gjort formen på brösten bättre om man säger så. Nej nu är det bara som en STOR säck med massor av sand längst ner och bröstvårtorna liksom nästan nuddar naveln...
Dom har tack och lov blivit en gnutta mindre, men allt detta överblivna skinn, det spyr jag nästan på...
Min mage ska vi inte ens prata om. Den är full av bristningar kärleksstigar och min viktnedgång har även gjort den sladdrigare än sladdrigas (Men mindre oxå, då skiter jag i hur sladdrig den är för att den är ju iallafall mindre;-))... Min navel ser ut som (ursäkta uttrycket) ett gammalt skrynkligt rövhål...;-)
Så skulle jag då lägga mej under kniven? JAAAA!!! Om jag bara så hade råd så skulle jag låta en proffisionell läkare få skär och bygga om både mina bröst och mage hur mycket den ville;-) Dock äger jag inte så där pengarna. Så än så länge drömmer jag bara!;-)
Vet ni vad? Om jag nu någongång i framtiden skulle få operera både magen och brösten, så skulle jag faktiskt vara helt nöjd med min kropp. Ja, faktiskt helt ärligt! För någon rumpa det har jag inte och låren de är inte heller så stora och ja det andra på kroppen är faktiskt helt okej;-) (Om man får tycka så om sin egen kropp?;-))
Jag vet att jag absolut inte borde klaga för det finns dom som mister sina bröst i djävulscancer. Men mitt liv skulle bli så mycket enklare om mina bröst åter kunde komma upp till övervåningen och att de även kunde bli några storlekar mindre! Och ja jag skulle oxå bli väääldigt lycklig över att slippa ha en navel som ser ut som ett gammalt rövhål;-) *fniss*
Skulle ni kunna tänka er att operera något på er kropp? Och gillar ni era bröst och eran mage?

18 kommentarer:

 1. Ja jag kan tänka mig att göra ett bröstlyft. Inte förstora, för jag har samma "problem" som du.
  Men jovars, jag gillar dom. Magen, neeeej. har aldrig gillat och kommer nog aldrig göra det heller. Tyvärr.
  Vette 17 om den går att få tillbaka till sitt någorlunda ursprung. Skulle vilja skala bort 15 kg...men hur fan ser man ut då? Som en tomfryspåse....

  SvaraRadera
 2. Du är för himla rolig! Rövhål... Hahaha!!
  Well, själv är jag nöjd med både bröst och mage, men min 20-åriga brorsdotter tyckte jagskulle lyfta brösten... Hm... Jag klarar alltså penntricket med mina små hallon! Men min stora ångest ligger i rumpan... Shit vad den blivit platt och halkat ner sisådär en 20 cm... En riktig kärringrumpa... Yack... Så nu tränar jag den för fulla muggar!
  Och Karro, jag kan förstå att man vill fixa sig, nu när det finns möjligheter. Det hade jag fan också velat!! Och jag är inte aslångt ifrån en botox i pannan.....

  Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ett skrynkligt gammalt rövhål, jag DÖR!! Sjukt roligt!!!! Jag har en platt röv och snygga ben (de var det iaf) men magen har jag alltid hatat. Och nu är den ugly as hell. Allt fett sätter sig på överkroppen och jag önskar det vore tvärtom!!

  SvaraRadera
 4. Haha jag håller med jag skulle också lägga mig under kniven :-). Har ju redan opererat synen ;-)

  SvaraRadera
 5. Glad jag blir att du använder ordet kärleksstig :)) å ja vad ska man säga om alla dessa bröst...jag är faktist ganska nöjd med mina men å andra sidan missnöjd med mycket annat.Och sånt är nog livet,man blir nog aldrig riktigt nöjd.Är nog därför folj inte kan sluta när dem väk lagt sej under kniven.Men visst,ge mej en bunt pengar & en skicklig kirurg så kan jag offra en bilring eller två ;) /kram Kate.

  SvaraRadera
 6. du är för go du! :D
  jag ska skriva om det här ngn dag så ska du få se vart jag står i frågan :)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle kunna tänka mig att lägga mig under kniven. Jag vill som du göra en bröstförminskning. Jag har också så länge jag kan minnas hatat mina bröst. Dem nuddar nästan också naveln om man säger så. Magen gillar jag inte heller. Jag ska börja träna nu igen, mammakilosna + en massa andra kilon som jag lagt på mig ska bort nu. Kommer förmodligen också och få detta "sladdriga" sen. De skulle jag också kunna tänka mig och ta bort. //Ha en bra morgon dag //Sofi

  SvaraRadera
 8. Mina booobies fullkomligt försvann iom viktnedgången. Från 90d till 70a. Tack för den. Jag skulle gärna fylla dom, men de är inte värt de känner jag. Hört så mkt problem med sillisar. Magen fick jag ju fixad, så min gamla naveln är ju borta!

  SvaraRadera
 9. Hade ätt kunna tänka mig ett bröstlyft, om jag hade haft pengarna till det oxå.

  När det gäller magen... Den operationen gjorde jag för 1 år och 3 månader sedan. Ångrar inte ett dugg att jag gjorde den. Den var för mig värd varenda krona.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Svar ja på bröst och mage.
  Langa pengar!

  SvaraRadera
 11. Säger som dig. Nog hade det funnits grejer att "fixa" om man ska se ut som idealet. Men om ingen opererade sig hade ju majoriteten SKAPAT idealet. Dvs ett ideal med hängiga tuttar. Vad inne vi hade varit, både du och jag, Karro! ;-)

  Nej, jag förstår din tanke helt och fullt, men jag kan man 99 % säkerhet säga att det kommer nog aldrig hända. (Däremot förstår jag de som går ner typ 100 kg och tar bort överflödig hud!)

  SvaraRadera
 12. Jag skulle LÄTT lyfta OCH fylla brösten om jag hade haft råd!!
  Magen är mjuk och sladdrig, men huden är fortfarande ganska fast, så där skulle jag nog inte göra nåt.

  Kram på´re!

  SvaraRadera
 13. Härliga ärliga du!! <3
  Jag skrattar så jag dööör när jag läser!! =) För jag vet juh att du aldrig kommit överens med dem, tuttarna alltså... Själv säger jag halleluja för puchup bh!!!!
  Utan den finns där inga fylliga tuttar som förr här inte... Men jag skulle nog inte kunna tänka mig att operera dem, däremot skulle det inte sitta helt fel med en magoperation! =)
  KRAM!!!!

  SvaraRadera
 14. Om det inte gjorde så förbannat ont och jag hade pengar skulle jag inte tveka. Fast helst vill jag ju operera min otäcka dubbelhaka som håller på och utvecklas till en kalkonhaka - precis som pappa hade!!
  kram j.

  SvaraRadera
 15. Japp- ag skulle kunna tänkamig att operera mage, tror aldrig jag kommer göra det, men absolut kan ja tänkamig det! Min mage har alltid vari mitt "problem" och numer än nånsin.... Två barn, noll träning, och har för övrigt haft världens sämsta magmuskler;) dessutom svullen mage till ofrån pga magbesvär.. Ja usch ja- tur jatt vi är så snygga för övrigt;) kram maria ekdahl

  SvaraRadera
 16. Vad mitt tuttliv hade varit utan stadiga bh:ar vet jag inte. Eller jo, det vet jag; jag hade snubblat över dom jämt. Tack och lov finns det najsa "förpackningar" hos t ex Marlies Deckers. Då känns det iallafall liiiite roligare! (tills den ska av då vill säga...)

  SvaraRadera
 17. Haha, du är för rolig :-D
  Är det något jag ogillar på min kropp så absolut magen.. jag har putmage, med lite fläskigt sladder på. När jag går upp i vikt får jag tyvärr gubb-mage, äpple-kropp eller vad f-n det heter. Uuuääärrk! Och pattarna... njae de är ganska små och lagom. Lite fastare hade inte skadat. Självklart hade jag opererat fastare bröst, men jag prioriterar inte det i min ekonomi!!
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!