måndag 21 november 2011

Magneten....

Ser ni den där lilla platsen till höger på kortet? Japp det är där jag sover.... Alfred är som en liten magnet som ska ligga tätt, tätt intill mej hela nätterna. Kanske inte så konstigt då att man har konstant ont i rygg och nacke?;-)
I Jonas säng är det ingen som ligger. Nej han hoppar ner på en madrass och sover där när Alfred kommer tassandes på nättern!
Jag har faktiskt inte alls ont av att ligga så här tätt. De är sååå varmt och goossigt! Dock gillar inte min rygg det alls och idag känns det som om min ryggrad ser ut som ett S...
Här ligger han ändå "normalt", oftast brukar han ligga rakt över sängen och hans ben och fötter letar sig in lite var stans på min kropp;-) Kommer sen Douglas oxå på nätterna och oxå ligger som ett kryss över sängen, ja då finns det inte ens en sån här "stor" plats åt mej som på bilden....;-)
Ännu har inte Fabian kommit på hur skönt det är att ligga hos oss. Tänk den dagen han gör det, ja då får nog även jag hoppa ner på en madrass på golvet för då kommer det inte att finnas någon plats över till mej att sova på;-) *fniss*

5 kommentarer:

 1. Känner igen det där! Elliot ska av någon märklig anledning alltid ligga på min kudde dessutom. Två huvuden på samma kudde blir inte så himla bekvämt...

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag kommer ihåg hur mysigt det var att krypa ner hos mamma och pappa när jag var liten. Så jag förstår dina söner på sätt och vis. :)

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där fenomenet. Hur kommer det sig att barnen ALLTID ligger på "våran" sida??

  Och förresten, varför hoppar Jonas ner på madrass? Han har ju för f*n 3/4-delar av sängen för sig själv...??!

  SvaraRadera
 4. Det är ju så härligt när dom kommer in med sina fötter och gosar in dom i magen :)

  Men som jag hörde på P4 i helgen, en liten pojke som inte ville sova själv i sin säng, han menade på att om inte ens vi vuxna ligger själva varför ska han som är liten och rädd behöva ligga ensam i sin säng??

  SvaraRadera
 5. Hihi...så gulligt!
  Njut.....tiden går så fruktansvärt fort snart är dom 25!

  Må så gott!

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!