lördag 19 november 2011

Håret!!

Jag har ju som bekant en ganska stor kalufs på mitt huvud... Nja inte bara där förresten för håret växer bokstavligt talat som ogräs även på min kropp...;-)
Efter min lilla slingning i somras mådde väl håret så där måste jag erkänna. Havsbad, sol och blekning är väl kanske inte det optimala för ett hår. Nej inte för mitt iallafall, trots att jag faktiskt har ganska så god kvalité på mitt hår. Det blev sprött och jag såg mer eller mindre ut som en rysk kulstöterska i håret. Ja ni vet så där risigt och med en utväxt från hell;-)
(Ja jag vet att jag ser helt uppställd och stel ut;-))
Men så för ca 5 veckor sedan fick jag pröva en olja av märket macadamia och nu kan jag inte leva utan den! En helt fantastisk olja som gör håret helt bebismjukt och lent! Det är lättformat och det bästa av allt: Håret GLÄNSER sååå fint!
Förra veckan beställde jag hem en ny leverans med lite mer olja och även en inpackning av samma märke! Inpackningen använder jag mej av 2 gånger i veckan och håret känns som en len barnrumpa;-) *lovley*
Jag kan verkligen rekommendera macadamia till alla som vill ha ett fint hår! Så säg till era frisörer vart än i Sverige ni bor om att ta hem just macadamia! Jag lovar ni kommer verkligen inte bli besvikna!!!

6 kommentarer:

 1. Du har helt underbart vackert hår!
  Jag har också macadamia-oljan sedan några veckor, men märker väl sådär lite skillnad.. men har också funderat på att prova inpackningen.

  SvaraRadera
 2. Åh, du har såååååå vackert hår!!!!!

  SvaraRadera
 3. Shit vad långt fint hår du har!! Kanske är värt att testa på mitt fågelbo med då! Kram

  SvaraRadera
 4. Uuuu vilket fint hår du har! Ska oxå prova oljan! Kramiz maria

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!