lördag 5 november 2011

Som i en bubbla...

Inatt har jag stått helt själv och haft radion som den enda sällskapen... Jag har kunnat tänka, fundera, vridit och vänt på mina tankar...
Det händer dock inte allt för ofta att man liksom får den tiden helt själv bara till att tänka... Jag har liksom varit som i min egen lilla bubbla inatt....
Musiken har fått mej till att tänka och minnas saker som jag trodde jag hade glömt bort. Ibland letade sig en liten tår fram i ögat. Ibland stod jag där mitt på golvet och skrattade högt när jag hörde musik som tog mej så där 15 år bak i tiden...;)
Ibland är det rätt så skönt att bara vara! Hinna med sina egna tankar och komma ifatt... Just för tillfället känns det knappt som jag har hunnit ta tag i mina alla funderingar. Jag har nu lovat mej att bli bättre på det!
Tänk att musik kan framkalla så mycket känslor inom en som man trodde man hade glömt!;)
Tycker ni att jag svamlar? *fniss*
Ja jag vet, får väl skylla på att jag varit vaken i 24 timmar nu och ja då kanske man får svamla;) Det är inte bara minnen och funderingar i huvudet. Nej det är oxå väldigt grötigt;)
Natti natt ( eller ha god morgon kanske;)) på er alla godingar!!

1 kommentar:

  1. Hej:) Lämnar ett litet spår, fd malungsbo som jag är:) Vill bara berömma dig för din blogg. Följer den och den är bara...så bra. Har själv en liten kille på lite över ett år, så extra kul att läsa om dina busfrön:)Fortsätt skriva:)))

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!