söndag 27 november 2011

Wigglekart!

Jag har äntligen hittat den perfekta julklappen till Fabian, nämligen en Wigglekart!
Alltså att vara barn nummer 3 i syskonskaran kan inte vara det lättaste. Att sen ha 2 storebröder som man ständigt får ärva saker efter kan inte heller vara så kul...
Typ de mesta av hans leksakerna har han ju självklart ärvt efter Douglas och Alfred och det kan ju inte vara så kul? Så lite nytt måste han ju få!
Jag har haft lite huvudbryt om vad vi skulle köpa till honom i julklapp....Men så surfade jag runt lite och hittade denna super roliga bil och jag vet att Fabian skulle älska den över allt annat! Han älskar att leka med bilar och att åka bobby car är bland det roligaste som finns. Så då skulle verkligen en Wigglekart passa honom som handen i handsken;-)!
Men vilken färg ska man köpa måntro?? Tycker den lila är skitsnygg, men är den för tjejig?? Kolla in HÄR hur man kör på den, visst är det häftigt!?
Jag vet 2 stycken gossar till som kommer att bli grön av avund när Fabian får denna;-) *fniss*

4 kommentarer:

 1. Lila är INTE tjejigt karolin!! Nu tar du och köper den, hur snygg som helst!! Vi pojkmammor måste "akta" så inte allt blir killigt och tufft och häftigt, blått, svart och grått. Nej den lila tycker jag var sjukt snygg!

  SvaraRadera
 2. Mina grabbar röstade på blå och röd! :-)
  Barn-tips alltså. ;-)

  SvaraRadera
 3. Klart han ska få en lila!!! Skitsnygg!!

  SvaraRadera
 4. Fråga vilka färger han gillar bäst och nämn dom färger du känner att han gillar bäst..

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!