söndag 27 november 2011

En storm, en spya, tre skrikiga barn och två trötta föräldrar...

Vi har haft en supermysig dag hos min pappa och våra magar blev överfulla med god smörgåstårta! Åt så att jag fortfarande är svälld som en liten minigris;-)
Vi bara va, slöade och umgicks! Så framåt 16 tiden när det började mörkna drog vi på oss kläderna och trotsade stormen. Vi skulle minsann gå på julskytning och barnen hade vi lovat en leksak var!
Vi gick ner de 2 trapporna ner till stan (Ja han bor precis mitt i Varberg;-)) Och fick till vår stora fasa se att inte en endaste liten affär var öppen... Förmodligen blev det ingen julskyltning denna söndagen pga av stormen. Det fick vi höra på radion sen. Men tror ni vi blev snopna när inte en endaste affär var öppen? JA och speciellt jag, för jag hade planerat att shoppa;-)
Framåt 17:30 tiden var det bästa att packa in oss i bilen trots att det kändes väääldigt skrajsigt att köra i stormen. Som tur var gick hela resan bra och bara några kvistar låg på vägen och skräpade...
Barnen skrek mer eller mindre hela vägen hem och var så där lagomt glada... Fabian och Alfred somnade en liten kort sväng men så vaknade Alfred av att han bokstavligt talat kastade iväg en spya i sätet... *hepp*hepp* Så är det när man har åksjuka barn, det var liksom inte den första gången det hände, vi börjar bli vana nu.;-) Men så ut i den stormigaste stormen och ta rätt på skiten som luktade så där lagomt gott... Sen var det bara att stå ut med lukten i näsan de sista 2 milen hem;-)
Hela vägen hem var jag sååå fruktansvärt trött och lika så Jonas... Jag höll mej vaken (så att jag ska kunna somna ikväll och ja självklart för att hålla Jonas sällskap), men det var fan på det berömda håret;-)

Nu sussar gossarna gott och jag ska gå och göra dem sällskap!
Jag hoppas verkligen att denna stormen avtar tills imorgon, annars kommer taket garanterat att blåsa av. Så håll i hatten och sov sött, det ska jag göra!!

4 kommentarer:

 1. Phu!
  Skönt ni kom hem ordentligt!
  Kram och sov gott!

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni är hemma igen.
  Såna bilfärder känns (tyvärr) igen..
  Sov gott
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Ja usch för att vara ute på vägen i otäckt väder!!
  Hoppas ni kan sova för stormen i natt nu. Kram kram

  SvaraRadera
 4. Nej men fy vilken dag... Eller ja, smörgåstårtan och myset lät ju fint, men inte det senare... :-(

  Vi skippade faktiskt julskyltningen igår, det blåste och regnade på tvären. T.o.m. barnen sa att de inte ville gå ner på stan och det var ju för deras skull egentligen, så då hoppade vi över det.

  Var hos svärföräldrarna och drack glögg och åt pepparkakor istället. :-)

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!