måndag 28 november 2011

Lika?!

Sprang förbi denna bilden på mej som liten när vi var hos pappa igår! Jag hajjade till och tyckte mej se att det var Fabian som satt där. Det tog ett tag innan min hjärna kopplade att det faktiskt var jag och min bror som satt där och inte Fabian;-)
Ja nu kanske det är lite svårt att se likheterna pga den dåliga kvaliten på kortet. Dessutom skiljer det väl så där ½ år på oss mellan korten!
Fabian som ingen riktigt har vetat vem han har varit lik, har nu snart gått igenom hela släkten med sina likheter;-) Allt från kusiner till andra kuisiner, till att vara lik morbror till pappa och nu sist mej;-) Häftigt är det i vilket fall att man själv kan se såna likheter;-)! Och häftigt hur det där med utseendet kan ändras så mycket på bara 2 år!!
Själv är jag tydligen en kopia av min mamma, men att vissa säger att jag bara är lik min pappa;-) Det är kul när folk ser så olika på en!
Annars ska jag tydligen vara lik Anna Book... *suck* Vet inte om jag bör skratta eller gråta;-) Okej hon är ju fantastisk söt, men sen då??;-)
Vem har ni ärvt ert utseende efter, vem? Är era barn lik er? Är ni lik någon kändis?

11 kommentarer:

 1. Oj ja det var likt!!

  Själv har jag alltid varit lik pappa. Men såg ett kort på mamma från tonåren en gång o undrade varför jag inte mindes händelsen. Så har nog lite från alla håll. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det var likt! :-)

  Anna Book?? Vadå, bara pga håret då eller? Nej, lugn Karro. Du är INTE lik Anna Book! :-P

  SvaraRadera
 3. Jag är tydligen mest lik min mamma. Nemo är lik mig nu och Leon är mest lil Kalle. Kändis jag fått höra jag är lik är kat von d. Men det var väl mer när jag var mörk.

  SvaraRadera
 4. Fast jag tycker att man ser många likheter mellan bilderna. :)
  Jag själv är väldigt lik min mamma och min storasyster. Dock inte min tvillingbror som man kanske skulle tro att jag skulle vara mer lik.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Japp, han är verkligen lik dig när du var liten. Himla kul när man kan se sånt.. Kramizz!

  SvaraRadera
 6. det ser ut som att det är Elvis som sitter och håller Fabian =) Så lika =)

  SvaraRadera
 7. Jag är pappa upp i dagen och sonen är nog lik mig. Om jag är lik någon kändis kan jag inte svara säkert på just nu :-)

  SvaraRadera
 8. Det är väl far min som jag trots allt är mest lik (fast mitt hår verkar stanna kvar lite längre).
  Dotra var väldigt lik mig som liten, vi får väl se nu när hon blir större..hon har ärvt mitt hår iaf..tyvärr hennes mors kropp ;)

  SvaraRadera
 9. Väldigt söta och mycket lika!!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Ni är ju kopior av varandra!
  Min man och jag "har fått ett barn var"... stora A är väldigt lik mig och lilla A är lik sin pappa. Själv är jag mest lik min mamma (en del tycker jag är lik farmor, får jag välja tar jag farmor för hon var jättevacker *fniss*).
  Kram

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!